Recenze

  • Ghost in the Shell - recenze

    Ghost in the Shell - recenze

    31.3.2017 15:00 – Recenze 0

    Svobodně interpretovat lze cokoli, ale když to zkusíte s kultovním anime, nabíháte na bodáky nejenom ortodoxních fanoušků. Původní film z roku 1995 je dnes považován za jeden z nejlepších žánru – a tím žánrem není myšleno pouze anime, ale také kyberpunk nebo obecně sci-fi. Příběh o kybernetické člence speciálního oddílu blíže nespecifikované tajné služby dosahoval kvalit, kterými v hraném filmu disponuje například neméně kultovní Blade Runner. více

  • Rande naslepo - recenze dojemného příběhu téměř slepého číšníka

    Rande naslepo - recenze dojemného příběhu téměř slepého číšníka

    28.3.2017 08:00 – Recenze 0

    Mladý německý srílančan Saliya Kahawatte (Kostja Ullmann, který je hodně podobný Vojtu Kotkovi a Kotek ho také dabuje) je náhle postižen vážnou vadou zraku. Téměř oslepne, ale přesto si chce splnit svůj velký sen - absolvovat stáž v prestižním mnichovském hotelu. Aniž by někomu řekl o svém handicapu! více

  • Život - recenze sci-fi hororu co připomíná Vetřelce i Gravitaci

    Život - recenze sci-fi hororu co připomíná Vetřelce i Gravitaci

    23.3.2017 11:39 – Recenze 0

    Blízká budoucnost. Na mezinárodní kosmické stanici (obíhající kolem Země) šest astronautů a kosmonautů začíná zkoumat živou buňku, která byla nalezena na Marsu. Jak už to ale v podobných situacích bývá, buňka není blbá, nenechá do sebe jen tak rýpat a velmi rychle dojde k názoru, že chce okamžitě vyrůst a sežrat všechno živé. více

  • Rocco - recenze dokumentu o životě slavného pornoherce

    Rocco - recenze dokumentu o životě slavného pornoherce

    20.3.2017 12:32 – Recenze 0

    Francouzký dokumentární film nám umožní nahlédnout do intimního života (ve všech smyslech těch slov) slavného italského pornoherce Rocca Siffrediho (který má rád Prahu). Dozvíme se něco o zásadních osobních událostech, které formovaly jeho myšlení a jeho přístup k práci. A sledujeme, jak natáčí svůj poslední pornofilm, kterým se chce s touto branží definitivně rozloučit (ve svých 52 letech). více

  • Kráska a zvíře - recenze nové pohádky s Emmou Watson

    Kráska a zvíře - recenze nové pohádky s Emmou Watson

    13.3.2017 15:24 – Recenze 0

    Tale as old as time... A proto je nutno tento příběh natočit znovu! více

  • Kong: Ostrov lebek - recenze nového filmu s velkými monstry

    Kong: Ostrov lebek - recenze nového filmu s velkými monstry

    9.3.2017 09:29 – Recenze 0

    Rok 1973. Na neprobádaný ostrov, zahalený mlhou, se vydává několik vrtulníků se spoustou lidí. Mimo jiné motherfucking voják Samuel L. Jackson, šílený vědec John Goodman, fotografka Brie Larsonová a stopař Tom Hiddleston. A ještě asi tucet dalších vojáků, vědců a jiných překvapivých postav (včetně Johna C. Reillyho, který na ostrově přežil 30 let a tak trochu se zbláznil). Někteří z nich nevědí, do čeho jdou. Jiní tuší, že se na onom ostrově ukrývá jedno nebo více monster... více

  • Logan: Wolverine - recenze drsné komiksové pecky

    Logan: Wolverine - recenze drsné komiksové pecky

    6.3.2017 13:18 – Recenze 0

    Rok 2029. Mutanti se už mnoho let nerodí a žije jich na celém světě jen hrstka. Unavený a nemocný Wolverine / Logan / James Howlett (pořád Hugh Jackman) dělá řidiče limuzíny někde u mexických hranic a nejradši by si prostřelil hlavu svou památeční adamantiovou kulkou. Neudělá to, protože se musí starat o devadesátiletého nemocného polodementního Profesora X (pořád Sir Patrick Stewart), kterého schovává v rezavé cisterně v Mexiku. více

  • Bába z ledu - recenze nového českého filmu

    Bába z ledu - recenze nového českého filmu

    1.3.2017 13:58 – Recenze 0

    Hana (Zuzana Kronerová) je asi šedesátiletá vdova, která žije sama ve svém domku na kraji Prahy, kam za ní občas dojíždějí její dva synové (jeden je intelektuál, druhý podnikatel) s manželkami a dětmi. více

  • John Wick 2 - recenze skvělé akční pecky s Keanu Reevesem

    John Wick 2 - recenze skvělé akční pecky s Keanu Reevesem

    20.2.2017 13:34 – Recenze 0

    John Wick se pomstil, získal zpátky své auto, zakopal zbraně pod podlahu (a zabetonoval), a teď by si chtěl v klidu užívat se svým novým bezejmenným psem. více

  • T2 Trainspotting - recenze pokračování kultovního filmu

    T2 Trainspotting - recenze pokračování kultovního filmu

    16.2.2017 11:55 – Recenze 0

    Uplynulo 20 let, Renton (Ewan McGregor) se vrací z Amsterdamu do Edinburghu, Begbie utíká z vězení, a parta se dává znovu dohromady. Tedy, přesněji řečeno, každý ze čtyř členů party (všichni v původním obsazení) nenávidí většinu z těch tří zbývajících, ale možná se nějak - částečně - dají dohromady, aby se odčinila stará loupež a provedla nová... více

  • Lego Batman Film - recenze nové komiksové pecky

    Lego Batman Film - recenze nové komiksové pecky

    14.2.2017 08:00 – Recenze 0

    Batman má problém: Joker se nechal dobrovolně zavřít do Arkhamského blázince (spolu se všemi ostatními comicsovými záporáky), takže teď netopýří mstitel nemá s kým bojovat a je mu v Batcave ještě více smutno, než obvykle. více

  • Lék na život - recenze thrilleru pro otrlé diváky

    Lék na život - recenze thrilleru pro otrlé diváky

    13.2.2017 13:36 – Recenze 0

    USA, současnost. Jeden z šéfů velké finanční korporace se zbláznil a poslal kolegům dopis, ve kterém jim vysvětluje, že na ně sere a že celý svět je zachvácen chorobou. více

  • Padesát odstínů temnoty - recenze erotické nudy

    Padesát odstínů temnoty - recenze erotické nudy

    9.2.2017 10:43 – Recenze 0

    Jelikož jde o druhý díl trilogie, znamená to, že postavy už známe, nic nového se o nich nedozvíme, a nic zásadního se nestane, protož to zřejmě musí počkat do třetího dílu. Který zřejmě neuvidím, neboť co je moc, to je moc. více

  • Mlčení - recenze křesťanského dramatu od režiséra Vlka z Wall Street

    Mlčení - recenze křesťanského dramatu od režiséra Vlka z Wall Street

    8.2.2017 07:00 – Recenze 0

    V 17. století se křesťanským misionářům (a křesťanům obecně) v Japonsku příliš nedařilo. Byli různě mučeni, popravováni, a mimo jiné vařeni ve zdejších sirných sopečných pramenech. více

  • Kruhy - recenze hororu, po jehož zhlédnutí zemřete do 7 dnů nudou

    Kruhy - recenze hororu, po jehož zhlédnutí zemřete do 7 dnů nudou

    6.2.2017 14:05 – Recenze 0

    Třetí díl poameričtěné (původně japonské) hororové série Kruh už sice nemá Naomi Wattsovou, ale zato má... Zato má.... No, moc toho nemá. více

  • Jackie - recenze

    Jackie - recenze

    2.2.2017 11:58 – Recenze 0

    Natalie Portmanová se nám představí jako Jackie Kennedyová v životopisném filmu, který skáče tam a zpět, ale většina se ho odehrává ve dnech těsně po atentátu na Johna F. Kennedyho (a menší část o několik týdnů později, kdy to Jackie všechno vypráví reportérovi). více

  • Místo u moře - recenze

    Místo u moře - recenze

    1.2.2017 08:00 – Recenze 0

    Casey Affleck žije depresivní osamocený život údržbáře v Bostonu a je nucen vypravit se do městečka, kde právě zemřel jeho bratr (také osamocený) a zanechal po sobě šestnáctiletého syna. více

  • Resident Evil: Poslední kapitola - recenze

    Resident Evil: Poslední kapitola - recenze

    30.1.2017 08:02 – Recenze 0

    Milla Jovovichová opět bojuje se zombíky a s agenty Umbrella Corporation, tentokrát proto, že za 48 hodin má být vyhlazeno všechno lidstvo, pokud nebude vypuštěn do vzduchu antivirus, který zombie zlikviduje. více

  • Psí poslání - recenze

    Psí poslání - recenze

    27.1.2017 08:00 – Recenze 0

    Tento dojemný pejskařský film vypráví o psí duši, která se po dobu asi padesáti let převtěluje mezi různými psy (asi šesti), celou dobu o tom vypráví (v originále hlasem Joshe Gada) a hledá smysl své existence, tedy jakési mytické "psí poslání". více

  • Zakladatel - recenze

    Zakladatel - recenze

    26.1.2017 12:07 – Recenze 0

    Říká vám něco jméno "Raymond Kroc"? Pokud ho neznáte, znáte jistě aspoň jeho dílo, protože nebýt tohoto Američana (s českými kořeny), pravděpodobně bychom dnes u nás nemohli chodit do McDonald's. více

  • Spojenci - recenze

    Spojenci - recenze

    23.1.2017 14:58 – Recenze 0

    Casablanca, 1942. Do pouště je na padáku shozen kanadský agent Brad Pitt a ve městě se má (poprvé v životě) setkat s elitní špionkou Marion Cotillardovou. Hrají manželský pár, a společně mají zlikvidovat zdejšího uber-nacistu. více

  • xXx: Návrat Xandera Cage - recenze

    xXx: Návrat Xandera Cage - recenze

    20.1.2017 09:23 – Recenze 0

    Celý svět je v ohrožení, protože na něj někdo začne shazovat z oběžné dráhy satelity. Jedinou možností je povolat zpět do akce Xandera Cage (Vin Diesel), který si užívá důchod a klátí supermodelky někde u moře v rozvojové zemi. více

  • Rozpolcený - recenze

    Rozpolcený - recenze

    16.1.2017 09:47 – Recenze 0

    Tři mladá děvčata (kamarádky) jsou unesena a uvězněna v neznámém sklepě úchylným Kevinem (James McAvoy). více

  • Pod rouškou noci - recenze

    Pod rouškou noci - recenze

    11.1.2017 09:14 – Recenze 0

    Boston, mezi světovými válkami. Joe Coughlin (Ben Affleck) je nedůležitý lupič, který chodí s milenkou šéfa irské mafie (Sienna Millerová). Rozhodnou se spolu utéct, ale šéf italské mafie na to přijde a vydírá Joeho, aby pro něj pracoval. Joe místo toho chce s milenkou utéct, ale ta ho zradí, irský mafián ho skoro zabije, Joe stráví několik let ve vězní, a pak začne v rámci pomsty pomáhat italskému mafiánovi s expanzí na Floridu. více

  • La La Land - recenze

    La La Land - recenze

    5.1.2017 10:12 – Recenze 0

    Los Angeles, současnost. Mia (Emma Stoneová) by chtěla být slavnou herečkou a scenáristkou, ale zatím se musí spokojit s prací v baru studia Warner Bros. Klavírista Sebastian (Ryan Gosling) by chtěl mít vlastní jazzový klub ale zatím se musí spokojit s hraním v restauraci J.K. Simmonse, kde frčí odrhovačky (a nikoliv jazz). více

  • Velká čínská zeď - recenze

    Velká čínská zeď - recenze

    4.1.2017 16:18 – Recenze 0

    Někdy přibližně před 1000 lety dva evropští žoldáci (z nichž jeden je Matt Damon) náhodou narazí na Velkou čínskou zeď a jsou zajati čínskou armádou. více

  • Proč právě on? - recenze

    Proč právě on? - recenze

    4.1.2017 08:00 – Recenze 0

    Bryan Cranston má malou zadluženou tiskárnu, chápavou manželku, pubertálního syna a sexy dceru (Zoey Deutchová), která se zasnoubila s mladým podnikatelem (James Franco). Ten pozval celou čtyřčlennou rodinu do svého sídla, kde hodlá Cranstona požádat o ruku jeho dcery. více

  • Pasažéři - recenze

    Pasažéři - recenze

    28.12.2016 10:20 – Recenze 0

    Vesmírná loď Avalon letí osídlit vzdálenou planetu, přičemž jednosměrný let má trvat 120 let. Na její palubě je přes 5000 lidí, všichni v hibernaci. 30 let po začátku cesty narazí Avalon do velkého asteroidu, což způsobí poruchu, jejímž následkem se probudí mechanik Chris Pratt - a nikdo jiný. více

  • Assassin's Creed - recenze

    Assassin's Creed - recenze

    28.12.2016 10:01 – Recenze 0

    Callum Lynch (Michael Fassbender) byl před 30 lety svědkem toho, jak jeho táta v cool kapuci propíchl krk jeho mámě. Což ho dovedlo k životu násilníka, který vyvrcholil letos v říjnu popravou. více

  • Zpívej - recenze

    Zpívej - recenze

    19.12.2016 14:21 – Recenze 0

    Optimistický koalák Buster má sen: Vždycky chtěl prorazit ve showbusinessu a nyní se rozhodne uspořádat ve svém polorozpadlém divadle pěveckou soutěž. Jeho polodementní poloslepá sekretářka (chameleonka) ovšem špatně vytiskne na letáky hodnotu hlavní ceny (100 000 dolarů místo 1000 dolarů), takže se ráno před divadlem objeví mnohem víc zájemců, než bylo očekáváno. více

1 | 2 | 3 | 422 další

Dokina.cz nabízí nejpřehlednější program kin na českém internetu. Programy kin sledujeme nejen v Praze a Brně, ale i v dalších městech, jako jsou Ostrava, Olomouc, Hradec Králové, České Budějovice, Plzeň a na mnoha dalších místech. Stejně tak vedle nejznámějších sítí Cinema City a Cinestar přinášíme i programy menších kin po celé České republice. Náš program kin je vždy kompletní a přehledný, takže snadno zjistíte, na jaký film a do jakého kina zajít.