Do Star Wars se možná vrátí další hrdina původní trilogie, Lando Calrissian

10. 7. 2018 - 10:52 | Novinky | Adam Homola

Do Star Wars se možná vrátí další hrdina původní trilogie, Lando Calrissian zdroj: tisková zpráva

Billy Dee Williams by se měl vrátit a v deváté epizodě Star Wars si zahrát slavného gamblera, starého kamaráda Hana Sola a původního majitele Millennium Falcon. Lando Calrissian by tak byl zřejmě poslední velkou postavou z původní trilogie, která by se dostala do trilogie nové.

Drbů o Williamsově návratu koluje po internetu už nějakou dobu řada a s posledním přišel The Hollywood Reporter a jeho nejmenované zdroje. Williams prý totiž zrušil účast na nadcházejícím conu z důvodu „konfliktu s natáčením filmu.“

Sám Williams už přitom prakticky nehraje, v posledních letech většinou jen dabuje Lando Calrissiana v různých videohrách a animovaných seriálech. Účast ve Star Wars: Epizoda IX by tak pro něj byl obrovský, byť zřejmě jen jednorázový návrat na vrchol.

Neměli bychom totiž zapomínat na fakt, že Williamsovi je 81 let a žádné velké akční scény od něj čekat nemůžeme. V praxi by to ale ani nebylo potřeba, starý Lando by mohl jen sedět za stolem a hrát Sabacc, nebo za kniplem nějaké lodi a tvářit se u toho šarmantně. To by mu v jednaosmdesáti letech pořád mohlo jít.

Všechno je to zatím ale jenom spekulace, nikdo nic oficiálně nepotvrdil ani neoznámil, ale už brzy bychom měli vidět, jak jsou nejnovější drby pravdivé. Natáčet by se mělo začít ještě během léta, tudíž na sebe castingová oznámení, fotky, a nakonec i videa z natáčení nenechají dlouho čekat. S premiérou se pak počítá na prosinec příštího roku.

billy-dee-williams-harrison-ford zdroj: tisková zpráva

Zdroje: The Hollywood Reporter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.