Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 - 15:15 | Novinky | Adam Homola

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce zdroj: Foto: HBO

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.

Studio Marvel se k této záležitosti odmítlo vyjádřit, ale původní zprávu o Pascalově zvažování sdílel Daniel Richtman, novinář známý svými postřehy z oblasti zábavy.

Pascalovo angažmá by studiu Marvel poskytlo vysoce postavenou hlavní roli pro vysoce očekávaný snímek. Pascal, známý svými rolemi v hitu HBO The Last of Us a The Mandalorian od Disney, se má také vrátit k produkci filmu Gladiátor 2 režiséra Ridleyho Scotta, projektu, který nabral zpoždění kvůli stávce.

V rebootu Fantastické čtyřky stále zbývá obsadit klíčové role, včetně Sue Storm (Neviditelná žena), Bena Grimma (Věc) a Johnnyho Storma (Lidská pochodeň). Na scénáři filmu, který řídí režisér seriálu WandaVision Matt Shakman, se podíleli Jeff Kaplan a Ian Springer a poslední verzi scénáře dodal autor filmu Avatar: The Way of Water Josh Friedman.

Postava Reeda Richardse, známého svým mimořádným intelektem a schopností roztáhnout své tělo do jakéhokoli tvaru, debutovala v komiksu Fantastická čtyřka č. 1 z roku 1961, který byl katalyzátorem vzniku komiksového univerza Marvel Comics Stana Leeho a Jacka Kirbyho.

V předchozích adaptacích se Richardsovy role ujali Ioan Gruffudd a Miles Teller, přičemž John Krasinski naposledy ztvárnil variantu této postavy ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství z roku 2022.

Premiéra filmu Fantastická čtyřka je naplánována na květen 2025.

zdroj: HBO Max

Zdroje: The Hollywood Reporter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.