Uncharted s Hollandem asi opravdu vznikne, premiéra bude už příští rok

7. 6. 2019 - 11:03 | Novinky | Adam Homola

Uncharted s Hollandem asi opravdu vznikne, premiéra bude už příští rok zdroj: tisková zpráva

Tak to vypadá, že se filmu podle Uncharted nakonec přeci jen dočkáme. Že nedopadne jako většina filmových adaptací populárních her, které se často oznámí, několikrát se u nich vymění scénáristé a režiséři, a nakonec z toho nic není. Uncharted obdrželo oficiální datum premiéry: 18. prosince 2020.

Natáčení by tak mělo začít snad ještě letos, nejpozději v první polovině příštího roku, aby se to to prosince všechno stihlo. U hlavní role přitom pořád zůstává aktuální představitel Spider-Mana, Tom Holland. Ten ztvární indianajonesovského hrdinu Nathana Drakea, který je ve hrách sice trochu starší, ale s Hollandem před kamerou může jít v případě úspěchu o dlouhodobou sérii, kdy teď třiadvacetiletý herec do role Drakea časem prostě doroste.

Film na motivy Uncharted tu máme oznámený již řadu let, přičemž jednu dobu se kolem hlavní role motal třeba Mark Wahlberg, kolem vedlejší role Robert De Niro a natáčet to měl Shawn Levy. Aktuální verze žádnou oficiálně potvrzenou druhou hereckou hvězdu zatím nemá, byť se spekuluje o Bryanu Cranstonovi. Ať už bude Hollandovi sekundovat kdokoliv, z pozice režiséra na to bude dohlížet Dan Trachtenberg.

Ten toho zatím ještě moc nenatočil, ale vedle pár kraťasů má na svědomí třeba Ulice Cloverfield 10 a jednu epizodu v seriálech BlackBoxTV, Black Mirror a The Boys.

V prosinci 2020 půjde Uncharted proti chystanému remakeu West Side Story od Stevena Spielberga a proti druhé Cestě do Ameriky. Naštěstí pro Uncharted tam není v plánu žádný Avatar nebo Star Wars, ti si Vánoce zaberou o něco později. Otazník ovšem visí nad ambiciózní a epickou Dunou. Ta bude mít premiéru na konci listopadu, ted chvilku před Uncharted a teoreticky má obří potenciál vysát publikum z jiných filmů na několik týdnů.

Samotného Toma Hollanda uvidíme už za pár týdnů ve Spider-Man: Daleko od domova, příští rok ho s Chrisem Prattem uslyšíme v animované dobrodružné pohádce Onward a společně s Daisy Ridley chystá třeba Chaos Walking.

zdroj: Sony

Ukázka na zatím poslední herní Uncharted s Nathanem Drakeem z roku 2016.

Zdroje: Sony

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.