Scénář k Uncharted přepisuje tvůrce seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.

23. 1. 2018 - 15:15 | Novinky | Adam Homola

Scénář k Uncharted přepisuje tvůrce seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. zdroj: tisková zpráva

O filmu na motivy videoherní série Uncharted slýcháme už pěknou řádku let a asi ještě chvíli slýchat budeme. Scénář byl sice hotový, jenže před kamery se pořád ještě nejde. Podle představ producentů a režiséra očividně všechno nebylo, a tak nastupuje Rafe Judkins, který má na starosti přepsání scénáře.

Judkins je producent a scénárista seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., ale více detailů neznáme. Kdy bude scénář hotový, jestli to bude už finální verze, jestli se začne natáčet hned po dopsání… Na všechny tyhle a další informace si musíme ještě počkat.

Původně se počítalo s více či méně přesnou adaptací některé z her a kolem dřívější verze se nějakou dobu motal třeba i Mark Wahlberg. Nedávno se filmu upsal aktuální Spider-Man Tom Holland s tím, že půjde o prequel.

Holland je přitom zatím jediný oficiálně „podepsaný“ herec, o kterém víme. Kdo si zahraje například Sullyho je stále ve hvězdách. Na druhou stranu stále platí jméno režiséra. Tím bude Shawn Levy, který má na svědomí například Noc v Muzeu a některé epizody seriálu Stranger Things.

Předchozí verzi scénáře má na svědomí Joe Carnahan, scénárista podle mě docela povedeného A-Teamu z roku 2010. Kolik toho z Carnahanova scénáře zůstane a kolik toho Judkins vyškrtá, zatím také nevíme.

Nezbývá než doufat, že půjde o finální verzi scénáře a natáčet se začne dřív, než svět na Nathana Drakea zapomene. Herní série Uncharted se totiž s oblíbeným zlodějem rozloučila ve čtvrtém díle s názvem Uncharted 4: A Thief’s End v roce 2016. Série se v následujícím loňském díle nakonec posunula ke kompletně ženskému obsazení, kdy v Uncharted: The Lost Legacy nebylo po Nathanu Drakeovi ani vidu, ani slechu.

Zdroje: Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.