Mladý Spider-Man by se mohl do indianajonesovského Uncharted pustit už brzy

14. 8. 2018 - 10:58 | Novinky | Adam Homola

Mladý Spider-Man by se mohl do indianajonesovského Uncharted pustit už brzy zdroj: tisková zpráva

Na dveře sice klepe další filmový (i herní) Doom, ale od toho nelze čekat nic než béčkové guilty pleasure a to ještě v tom lepším případě. Větší ambice i šance na přeci jen nějaké ty kvality má chystaný film Uncharted. Ten se sice ještě nenatáčí, pořád je v předprodukční fázi, ale podle nejnovějších informací od režiséra Shawna Levyho by se mohlo začít natáčet už relativně brzy.

Levy to prozradil v rozhovoru pro The Playlist, kde také řekl, že film Uncharted bude opravdu masivní projekt, který má ale mnohem blíž ke startu než jeho druhý chystaný film Starman.

V případě Uncharted už totiž mají, alespoň dle slov režiséra, velice dobrý scénář a jistou hlavní hvězdu v podobě Toma Hollanda. Teď už tedy zbývá jen dodatečný casting dalších postav, sladit kalendáře všech zúčastněných a může se jít na plac.

Levy, který má za sebou Stranger Things, Noc v muzeu, nebo třeba Ocelovou pěst, bude režírovat Hollanda – toho můžete znát hlavně jako aktuálního Spider-Mana. Holland přitom v těchto dnech natáčí pokračování Spider-Man: Homecoming s názvem Spider-Man: Far From Home a pak ještě chystá dabing pro animovaný film Spies in Disguise.

Jinak má ale kalendář relativně volný a kdyby to všechno klaplo, mohlo by se Uncharted začít natáčet třeba už někdy v průběhu příštího roku, ještě před případným třetím Spider-Manem.

Další herce Uncharted zatím neznáme a sice se nějakou dobu spekuluje o Bryanu Cranstonovi, jenže ten by byl na Sullyho už poněkud starý. Pokud má být Hollandův Nathan Drake opravdu takhle mladý, měl by mít Sully třeba něco mezi 40–50 lety. Cranstonovi je přitom 62 a spíš by připomínal staršího Sullyho tak, jak ho známe z herního série.

Roli Nathana Drakea sice dostal mladičký Tom Holland (22 let), nicméně řada fanoušků by tuhle oblíbenou postavu ráda viděla v podání Nathana Filliona (47 let). V celovečerním podání se jim tenhle sen asi nikdy nesplní, ale nedávno dostali malou ochutnávku.

Parta kreativních fanoušků Filliona oslovila a natočili kratičký film s prostým názvem UNCHARTED. A jakkoliv je to celé hezké, sympatické a vlastně se na to i docela dobře kouká, jde na druhou stranu vidět, že Fillion už není nejmladší. A zrovna role Drakea vyžaduje opravdu hodně kaskadérských kousků, akčních pasáží a vůbec energie, které má Holland nepochybně víc.

V případě Hollanda se alespoň nebude muset dělat většina akce přes počítač, nebo pomocí kaskadérů – šikovný mladý herec si toho určitě většinu sám odskáče, odběhá a odleze a budeme mu to věřit. Což se v případě Filliona, jakkoliv je to sympaťák, říct nedá.

Zdroje: The Playlist

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.