Smolař desetiletí: natáčení Uncharted zrušili kvůli koronaviru hned první den

2. 4. 2020 - 12:00 | Novinky | Adam Homola

Smolař desetiletí: natáčení Uncharted zrušili kvůli koronaviru hned první den zdroj: Getty Images

Jestli má nějaký film opravdu velkou smůlu, je to Uncharted. Hlavní herecká hvězda Tom Holland totiž potvrdil, že natáčení skončilo hned první den.

Film Uncharted se připravuje už od roku 2008 a za tu dobu se u něj vystřídala řada režisérů. A teď, když už se konečně všechno domluvilo, naplánovalo a začalo se točit, v podstatě instantně to celé skončilo. Na vině je samozřejmě celosvětová pandemie koronaviru.

Uncharted se mělo točit v Berlíně, respektive se už točilo. Tom Hollan na Instagramu prozradil, že v Německu bylo už všechno připraveno, nakonec tam přijel i on sám, první den nastoupil na plac a v tom přišlo zrušení, respektive odložení natáčení.

Nedávno jsme se dozvěděli, že s premiérou Uncharted se počítalo na březen příštího roku, ale to se kvůli koronaviru změnilo. Aktuální plán na premiéru filmu je říjen 2021. Jenže kdy zase Holland nakluše před kamery se zatím neví.

Uncharted samozřejmě není jediný film ze stáje Sony, který se musel klidit z cesty. Odložený je také Morbius a několik dalších, jak jsme psali včera. O všech změnách, zrušených premiérách a odsunutých natáčeních kvůli koronaviru pak informujeme pod tímto odkazem.

zdroj: Sony

Zdroje: Instagram

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.