Rychle a zběsile 9 rozšíří wrestler John Cena

29. 4. 2019 - 11:00 | Novinky | Adam Homola

Rychle a zběsile 9 rozšíří wrestler John Cena zdroj: tisková zpráva

Deváté Rychle a zběsile právě dostalo velkou posilu – proti partě Vina Diesela se postaví známý wrestler John Cena. V tuto chvíli ještě nevíme, koho přesně bude Cena hrát, ale je více než pravděpodobné, že z něj bude hlavní záporná postava. Jen aby se v desátém díle beztak přidal k partě, tak jako se to stalo už několikrát.

Jeden z nejslavnějších wrestlerů se dnes už pomalu přesouvá z wrestlingu směrem k filmům, podobně jako to už dříve udělali jeho kolegové Dwayne Johnson nebo Dave Bautista. Johna Cenu jste mohli vidět například v loňském Bumblebee, v komedii Kazišuci, Vykolejená, nebo naposled v povedeném Souboji s rodinou.

Rychle a zběsile 9 by mělo dorazit do kin příští rok. Účast Ceny oznámil Diesel na svém Instagramu.

Jiné Rychle a zběsile, tentokrát s podtitulem Hobbs & Shaw, se do kin dostane ale ještě letos. V něm Cena ani Vin Diesel nebudou, neboť jde o vůbec první spin-off Rychle a zběsile bez hlavních herců a s trochu jiným zaměřením.

Tvůrci jednoduše vzali dvě výrazné a v posledních dílech hodně oblíbené postavy a dali jim jejich vlastní film. Výsledkem je Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw, který z trailerů vypadá jako šílená, divoká a absolutně přehnaná akční jízda, kde snad na nějaké řečičky o rodině ani nebude prostor.

Rychle a zběsile 9 tak sice o Rocka a Stathama přišlo, ale uvidíme, co se Dieselovi podaří vymyslet s Johnem Cenou a dalšími. Na pořádné první detaily o devítce se pořád čeká a pokud se nějaké dozvíme letos, bude to nejspíš až ke konci roku. Léto totiž patří dvojici Hobbs & Shaw...

zdroj: Universal Pictures

Zdroje: Vin Diesel Instagram

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.