Nové Rychle a zběsile možná oživí mrtvého Paula Walkera

20. 8. 2018 - 9:15 | Novinky | Adam Homola

Nové Rychle a zběsile možná oživí mrtvého Paula Walkera zdroj: tisková zpráva

Paul Walker zemřel v roce 2013 ve chvíli, kdy ještě nebylo Rychle a zběsile 7 hotové. V části filmu tak hraje skutečný Walker, zatímco o některé scény se společně s počítačovými triky postarali jeho dva bratři. A právě ti se teď v jednom rozhovoru rozpovídali o možnosti Walkerovu postavu jménem Brian O’Conner oživit.

A překvapivě nebyli proti. Oba bratři by do toho šli, ovšem pouze za předpokladu, že by se jednalo o citlivou roličku, která by Walkera nevykreslila ve špatném světle. Pokud by se pánům scénář nového Rychle a zběsile líbil, případná malá role pro Paula Walkera by byla decentní a jednoduše by byly všechny věci na správných místech, oba by Paula rádi oživili, jak reportuje MovieWeb.

Postava Briana O’Connera totiž v Rychle a zběsile 7 nezemřela. Zbytek týmu se s ní vkusně rozloučil a Brian prostě odjel pryč. V rámci filmové kontinuity a nastavené příběhové roviny by tak nebyl problém Briana přivést zpátky na scénu.

A popravdě k tomu možná bude muset dojít, protože Rychle a zběsile sice dech ještě nedochází, nicméně už nejde o tak svěží a dravou sérii jako dřív. Kaskadérské kousky i nápady, jak to celé udělat ještě bláznivější tvůrcům očividně nechybí, ale už sedmička trochu tlačila na pilu a osmička byla se svojí ponorkou místy na hranici parodie.

zdroj: Cinemart

Jestliže by tak tvůrci nechtěli mít z dalšího Rychle a zběsile už regulérní parodii, mohli by se možná zamyslet nad alespoň částečně vážnějším tónem a výraznějšími změnami. Návrat Paula Walkera by byl sice kontroverzní, ovšem možná potřebný tah, který by mohl vlít sérii novou krev do žil.

Než ale dojde na další regulérní Rychle a zběsile s Vinem Diesel v hlavní roli, dostaneme spin-off Hobbs & Shaw. Ten potáhne kupředu oblíbená dvojice Dwayne Johnson & Jason Statham. Klacky pod nohy jim bude házet Idris Elba a objeví se i Vanessa Kirby. Hobbs & Shaw uvidíme v kinech už příští rok, zatímco Rychle a zběsile 9 se plánuje až na rok 2020.

Zdroje: Movieweb

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.