Nový Sebevražedný oddíl se toho v novém traileru nebojí

29. 3. 2021 - 10:05 | Trailery | Adam Homola

Nový Sebevražedný oddíl se toho v novém traileru nebojí zdroj: Foto: Warner Bros. Pictures

Slavní i ti méně slavní záporáci se vrací. Nový Sebevražedný oddíl dostal nový trailer a zatím to vypadá na jeden z těch zajímavějších komiksových filmů roku.

Nový Sebevražedený oddíl má na svědomí James Gunn, který si k němu a k DC na chvíli odskočil od Marvelu, kde natočil oba díly Strážců galaxie. A minimálně podle aktuálního traileru to vypadá, že dostal docela volnou ruku.

Zatímco první Sebevražedný oddíl z roku 2016 byl spíše temnější a drsnější komiksárnou, ten nový se profiluje jako trhlá akční komedie, která si servítky skutečně nebere. Ostatně stačí se jen podívat na tu plejádu postav, kde je jedna trhlejší než druhá a je jasné, že se máme na co těšit.

Ne všichni jsou ale noví. Z prvního Sebevražedného oddílu z roku 2016 se vrací Margot Robbie (Harley Quinn), Joel Kinnaman (Rick Flag) a Jai Courtney (Captain Boomerang).

Nově tu je ale celá plejáda zajímavých tváří: Michael Rooker (Savant), John Cena (Peacemaker), Flula Borg (Javelin), David Dastmalchian (Polka-Dot Man), Daniela Melchior (Ratcatcher2), Idris Elba (Bloodsport), Mayling Ng (Mongal), Sean Gunn (Weasel), Pete Davidson (Blackguard), Peter Capaldi (The Tinkerer), Juan Diego Botto (Presidente General Silvio Luna), Joaquín Cosío (Mayor General Mateo Suarez), Jenn Holland (Emilia Harcourt), Storm Reid (Tyla), Alice Braga (SolSoria) a Nathan Fillion (T.D.K.).

A samozřejmě Sylvester Stallone jako žralok, protože proč ne?

Nový Sebevražedný oddíl uvidíme v kinech a na HBO Max letos v srpnu. A pokud půjde všechno podle plánu, měl by se Gunn vrátit k Marvelu a ještě letos začít natáčet třetí Strážce galaxie.

zdroj: Foto: Warner Bros

Zdroje: Foto: Warner Bros

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.