James Gunn: nový Sebevražedný oddíl bude eRko

6. 1. 2021 - 10:00 | Novinky | Adam Homola

James Gunn: nový Sebevražedný oddíl bude eRko zdroj: Foto: Warner Bros. Pictures

Režisér chystaného Sebevražedného oddílu na svém Twitteru potvrdil, že nejnovější velkofilm DC bude skutečně jen pro dospělé.

Tedy že se bude moct pyšnit věkovým hodnocením „R“ (Restricted - omezená přístupnost). Minimálně v Americe tak bude v kinech dostupný jen a pouze dospělým divákům. Definitivní a oficiální potvrzení „eRka“ je vítanou zprávou, neboť zrovna Sebevražedný oddíl by mohl být pod taktovkou Jamese Gunna solidní divočinou plnou krve a nekorektních hlášek. Které se sem hodí jistě mnohem víc než třeba do Wonder Woman.

Nový Sebevražedený oddíl má skutečně zajímavé herecké obsazení, ostatně posuďte sami: John Cena, Jai Courtney, Joaquín Cosío, Joel Kinnaman, Maylin Ng, Flula Borg, Juan Deigo Botto, Storm Reid, Pete Davidson, Taika Waititi, Alice Brage, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland, Viola Davis, Idris Elba, Margot Robbie, Silvester Stallone a další.

Sebevražedný oddíl z roku 2021 si určitě nepleťte se stejnojmenným (tedy téměř – v originále se první film jmenuje Suicide Squad, zatímco ten nadcházející pro změnu The Suicide Squad) filmem z roku 2016.

Na druhou stranu mu bude ten nový v lecčem podobný, i když bude zároveň nejspíš i výrazně jiný. „Jedničku“ napsal a natočil David Ayer a jakkoliv nebyla místy vůbec špatná, jako celek moc dobře nefungovala, a nakonec z toho byl jen lepší průměr. V nové verzi, kterou má na svědomí James Gunn (Strážci Galaxie) se přitom vrací nejen některé postavy prvního filmu, ale společně s nimi i někteří herci.

To platí například pro Courtneyho, který bude hrát tu stejnou postavu, stejně jako Kinnaman, Robbie i Davis. Zní to jako zmatek? Ano i ne a tvůrci jsou si toho dobře vědomi.

zdroj: Vertical Entertainment

Ostatně stačí se podívat na přiložená videa a je jasné, že tenhle komiksový film bude jiný. Velmi pravděpodobně nás čeká odvážný a divoký snímek, který si nebude brát servítky a jízdu ve vyježděných komiksových kolejích bude odmítat. Nový Sebevražedný oddíl se tak jednoduše rýsuje jako výrazně jiný a odvážnější film, což by mu mohlo po mdlé jedničce jen prospět.

Nový Sebevražedný oddíl by se měl v kinech a na HBO Max objevit na začátku srpna tohoto roku.

zdroj: Vertical Entertainment

Zdroje: James Gunn Twitter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.