Julia Roberts byla při natáčení snímku Jíst, meditovat, milovat nervózní

16. 8. 2010 - 7:45 | Téma | red

Julia Roberts byla při natáčení snímku Jíst, meditovat, milovat nervózní zdroj: tisková zpráva

V uplynulých 20 letech podle některých kralovala Hollywoodu, i tak ale americká herečka Julia Roberts, pokud jde o její filmy, cítí nervozitu. Je to i případ jejího nejnovějšího počinu, filmové adaptace pamětí americké spisovatelky Elizabeth Gilbert Jíst, meditovat, milovat, která dnes vstupuje do severoamerických kin. Napsala o tom agentura AP.

"Pokud se necítím plná úzkosti, vzrušená a nervózní, tak jsem do toho moc nedala a neměla bych tam být," říká Roberts. "Takže se opravdu chci dostat do toho stavu, kdy cítím, že musím přidat a splnit své cíle."

Podobné pocity přiznal i režisér dramatu Ryan Murphy. U něj se ale objevily před prvním setkáním s herečkou, který je prý jejím fanouškem.  "Nic mě u ní nepřekvapí, protože s Julií je to tak, že je opravdu taková, jakou ji vidíte...Co jsem nevěděl, je to, že je s ní taková legrace," poznamenal mimo jiné.

Oba tvůrci se v kalifornském údolí Napa zúčastnili tiskové konference k filmu Jíst, meditovat, milovat vyprávějícímu příběh čerstvě rozvedené ženy, jež se rozhodne cestovat po světě. Julia Roberts se tak se štábem, pětiletými dvojčaty Hazel a Phinnaeusem a tříletým synem Henrym v říjnu podívala do Indie. Nějakou dobu tam s dětmi strávila asi tři čtvrtě roku předtím, když tam hereččin manžel, kameraman Danny Moder pracoval.

Jíst, meditovat, milovat - Julia Roberts

Slon, který hraje ve filmu jednu z významných rolí, je prý stejný, na kterém tehdy během dovolené s Phinnaeusem jela. Od 90. let, kdy ji film Pretty Woman katapultoval mezi filmové hvězdy, se Roberts práci pro televizi příliš nevěnovala. Teď ale produkuje dokumentární seriál s názvem Extraordinary Moms (Mimořádné mámy) pro novou kabelovou televizi americké moderátorky Oprah Winfrey.

Každá matka podle Roberts dělá úžasné věci každý den. "Ale objevili jsme některé, které jsou opravdu, opravdu mimořádné, a chtěli jsme o tom udělat pořad," poznamenala.

Dalším filmovým projektem 42leté Roberts bude snímek propojující drama i komedii Larry Crowne, kde se objeví po boku amerického herce Toma Hankse. Do kin v USA by se měl dostat příští rok.

Jíst, meditovat, milovat se v kinech v České republice objeví v polovině října.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.