Třetí Strážce Galaxie si doma pustíte už na začátku srpna

19. 7. 2023 - 13:15 | Novinky | Adam Homola

Třetí Strážce Galaxie si doma pustíte už na začátku srpna zdroj: Foto: Marvel

Třetí kapitola série Strážců Galaxie Jamese Gunna bude přístupná všem předplatitelům služby Disney+ ke streamování od 2. srpna, tedy tři měsíce po premiéře v kinech.

Film s Chrisem Prattem, Zoe Saldanou, Davem Bautistou, Karen Gillan a Pom Klementieff v hlavních rolích pokračuje ve vyprávění, v němž Peter Quill (Pratt) svolává tým na záchrannou misi, aby zachránil Rocketovi (Bradley Cooper) život.

Herecký ansámbl dále tvoří Vin Diesel dabující Groota, Sean Gunn jako Kraglin, Chukwudi Iwuji jako hlavní záporák, Will Poulter jako Adam Warlock a Maria Bakalova jako Cosmo.

Téměř tříměsíční interval mezi jednotlivými vydáními odráží nedávný přístup společnosti Disney+, která mírně prodlužuje čekací doby na přechod filmů na streamování a klade zase trochu větší důraz na kina.

S celosvětovými tržbami přes 840 milionů dolarů jsou třetí Strážci galaxie jedním z nejúspěšnějších filmů letošního roku. Ten je sice na zajímavé filmy poměrně bohatý, nicméně celá řada ambiciózních snímků v kinech buď zklamala, nebo minimálně nenaplnila očekávání.

Marvel se teď už pomalu připravuje na listopadové The Marvels a mezitím na Disney+ jede nejnovější seriál Tajná invaze.

zdroj: Marvel Studios

Zdroje: Marvel Studios

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.