Třetí Creed bude osobní, Michael B. Jordan dává nahlédnout za kulisy

13. 2. 2023 - 15:11 | Trailery | Adam Homola

Třetí Creed bude osobní, Michael B. Jordan dává nahlédnout za kulisy zdroj: Foto: MGM

V Americe skončil „svátek sportu“ jménem Super Bowl, s čímž se každoročně pojí spousta nových trailerů a reklam obecně. A jednou z nových ukázek byl i nadcházející boxerský Creed III.

Ten se zatím rýsuje jako nesmírně osobní příběh dvou bývalých kamarádů z dětství. V Creedově spokojeném a slavném životě, který je z velké části rodinný, se najednou objeví starý známý kamarád z dětství. Ten se ze začátku tváří přátelsky, ale věci se velice rychle zvrtnou.

Ke slovu se záhy dostanou ega, křivdy, začne se prát špinavé prádlo z minulosti a celé to pak logicky nemůže vyústit nijak jinak, než zápasem v ringu.

Proti hrajícímu a režírujícímu Michaelu B. Jordanovi tentokrát stojí Jonathan Majors, kterého můžete znát ze spousty věcí, nicméně aktuálně (a v příštích letech) především jako nového hlavního záporáka Kanga z filmového univerza Marvelu. A ten se v posilovně očividně neflákal, což dává nový trailer náležitě najevo.

Ve třetím Creedovi hrají Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Jonathan Majors, Phylicia Rashad, Florian Munteanu, Selenis Leyva, Spence Moore II, Tony Bellew a další.

Creed III bude mít premiéru 2. března.

zdroj: MGM

zdroj: MGM

Zdroje: MGM

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.