Studio nechce na novém Predátorovi šetřit a jedná i s Arnoldem

25. 3. 2016 - 17:09 | Novinky | Adam Homola

Studio nechce na novém Predátorovi šetřit a jedná i s Arnoldem zdroj: tisková zpráva

Herec, režisér a scénárista Shane Black v rozhovoru pro Thrillist prozradil, že nový Predator bude velký film. Čímž se v tomto případě myslí opravdu velký a drahý blockbuster, ze kterého by chtělo mít studio 20th Century Fox událost, na kterou stojí fanoušci fronty.

Black potvrdil, že o režírování a psaní neměl zprvu zájem kvůli sérii filmů Alien vs Predator. Ty podle něj nebyly špatné, ale také nijak nevynikaly a rozhodně se jim nedostávalo řádné péče. Nepůsobily tak jako velké a důležité filmy, ale prostě jako „zase další film s Predátorem.“

Přesně tomu se chce režisér u nového filmu vyhnout a studio mu přislíbilo jak velké peníze, tak odpovídající pozornost a péči. A tak souhlasil a projektu se upsal. S premiérou Predatora se počítá na březen 2018, tudíž je na natáčení zatím pořád ještě dost času a jakékoliv spekulace o hercích jsou v této chvíli předčasné.

Nicméně jedno jméno přeci jen padlo a shodou okolností to nejslavnější. Arnold Schwarzenegger. Jestli si bývalý kulturista, herec, guvernér a teď zase aktivní herec znovu střihne roli Dutche nevíme, ale s Arnoldem se o návratu prý jedná. Pokud se mu bude líbit scénář a smlouva, mohl by se do jedné ze svých slavných rolí vrátit. Ostatně Terminatora si nedávno zahrál a zvažuje i návrat Barbara Conana.

PHCkpUVWa6ZJGJ_1_l zdroj: tisková zpráva

Shane Black natočil například Iron Mana 3 a jako scénárista je podepsaný třeba pod Smrtonosnými zbraněmi, Posledním skautem, Kiss Kiss Bang Bang a dalšími filmy. Unikátní na něm je ale především jeho pojítko s prvním Predatorem. V něm si totiž zahrál jednoho z vojáků, kteří se snaží po boku Arnolda sejmout nebezpečného mimozemšťana. V roli Hawkinse by se Black do nového filmu asi nevrátil, vzhledem k tomu, že jedničku přežil vlastně jen Arnold.

Na oficiálním twitterovém účtu Predators se v únoru tohoto roku objevil první obrázek k novému filmu s nápisem „You’ll never see him coming.“ Do premiéry je ale ještě času dost, stejně jako si asi také počkáme minimálně několik měsíců na potvrzení všech herců, rozpočtu, lokací a dalších nezbytností. Dobrou zprávou ale je, že bychom se mohli dočkat opravdu velkého Predatora, kterého bude mít v rukách schopný režisér a scénárista v jedné osobě.

Zdroje: Thrillist

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.