Spider-Man: Paralelní světy - v prosinci uvidíte oblíbeného superhrdinu tak, jak ho neznáte

3. 10. 2018 - 10:36 | Dokina.cz | Adam Homola

Spider-Man: Paralelní světy - v prosinci uvidíte oblíbeného superhrdinu tak, jak ho neznáte zdroj: tisková zpráva

Spider-Man je teď hodně v kurzu. Loni jsme ho viděli v povedeném Spider-Man: Homecoming, letos zazářil v Avengers: Infinity War a příští rok budou jeho dobrodružství pokračovat ve Spider-Man: Far From Home. Jenže to je řeč o pavoučím muži z MCU a Peteru Parkerovi. Do kin teď za pár týdnů zamíří jiný Spider-Man v podobě, ve které ho asi neznáte.

Tedy pokud koukáte jenom na Marvelovky. Jestliže čtete i komiksy a máte celé pavoučí univerzum řádně najeté, nabude pro vás nadcházející Spider-Man: Paralelní světy žádným velkým překvapením.

Příjemné je, že na filmovém plátně tu konečně dostane pořádný prostor MIles Morales, tedy aktuální komiksový Spider-Man, které bychom v Marvelovkách hledali marně. Spider-Man: Paralelní světy nebude zase dalším originem, ale rovnou se pustí do různých dimenzí a představí hned několik různých „Spider-Manů“.

zdroj: Paramount Pictures

Spider-Man: Paralelní světy nebude součástí MCU a neměl by být ani součástí Venoma, filmově si bude stát jednoduše na vlastních nohách. Žádné slavné herce tady neuvidíte, ostatně jde o animovaný film, ale do uší vám jich bude promlouvat hned několik. O dabing se postarali například Hailee Steinfeld, Nicolas Cage, Jake Johnson, Liev Schreiber, Mahershala Ali, Shameik Moore a další.

Spider-Man: Paralelní světy půjde do kin 13. prosince. Tedy společně se Smrtelnými stroji a těsně před Aquamanem.

spider man paralelni svety zdroj: tisková zpráva

Zdroje: Sony Pictures

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.