Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil - jaké bude dlouho očekávané pokračování?

29. 8. 2014 - 23:00 | Téma | Vojtěch Karlík

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil - jaké bude dlouho očekávané pokračování? zdroj: tisková zpráva

Na nové Sin City jsme čekali dlouho. Příznivci komiksů Franka Millera a filmů Roberta Rodrigueze se však dočkají již příští týden, kdy do kin dorazí snímek Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil. 

Jaké bude pokračování? Na tuto otázku je hodně těžké odpovědět, ale na druhou stranu můžeme vám nabídnout alespoň malou ochutnávku v podobě několika trailerů a fotografií. Sin City není úplně klasickou komiksovou předělávkou. Kromě velmi dobře napsaného scénáře už první díl překvapil věrnou vizuální adaptací. Černobílé příběhy se záblesky barevných míst dokonale korespondovaly s tím, co znali diváci z Millerových knih. Nový film nás přivede do stejného světa, v němž se setkáme s mnoha již známými postavami.

zdroj: Archiv

Ochutnávka nového filmu navnadila snad každého, kdo viděl jedničku.

O čem bude nový film? Synopse nabízí jen velmi stručný nástřel příběhu, ale jasně ukazuje, že oba tvůrci se rozhodli vkročit do stejné řeky a zachovat vypravěčský i vizuální styl Sin City.

Začíná další horká noc. Bezvětrná a vyprahlá . Dwight (Josh Brolin) hloubá, na kolik způsobů to v životě zvoral, a co by dal za to, kdyby dostal šanci začít znova s čistým štítem. Vtom mu zavolá jeho osudová žena Ava (Eva Green) a požádá ho, aby jí ochránil před násilnickým manželem. Dwight však netuší, že Ava má úplně jiné úmysly.

Marv (Mickey Rourke) se probudí na dálnici, obklopen několika mrtvými těly, a ani za nic si nemůže vzpomenout, kde se tam vzal.

Sebevědomý gambler Johnny (Joseph Gordon-Levitt) chce v pokeru porazit největšího padoucha ve městě, senátora Roarka. Zahrává si ale s nebezpečným mužem a události se vymknou kontrole.

Striptérka Nancy (Jessica Alba) se jen těžce vyrovnává se smrtí Johna Hartigana (Bruce Willis) a je odhodlaná pomstít ho za každou cenu.

zdroj: YouTube.com

Také se těšíte na film, o kterém se hodně v poslední době mluvilo?

Tvůrci nemají důvod naznačovat více. Každý fanoušek moc dobře ví, o čem Sin City je a co může nabídnout nové zpracování. Černobílý svět temného města plného hříchu nyní dorazí do kin i ve 3D. Zda jde jen o trendové použití technologie, či zda trojrozměrné efekty mají tentokrát větší smysl, se dozvíme již 4. září.

Zdroje: Vlastní , A-Company

ČLÁNKY O FILMU

10 filmových plakátů, které cenzura zakázala

10 filmových plakátů, které cenzura zakázala

2. 1. 2015 | Téma | Vojtěch Karlík

Žebříčky jsou tu od toho, protože milujeme všelijaké poměřování a přehledy úplně všeho. Seřaďte ten nejnudnější seznam hezky pod sebe a opatřete jej titulkem Top 10 a úspěch bude zaručen. Pravdou však je, že některé žebříčky jsou opravdu zajímavé a baví nás je číst. Asi víte, že hollywoodská studia bojují s všelijakými omezeními. Připravili jsme pro vás docela zábavný žebříček nejzajímavějších filmových plakátů, které byly zakázány.
Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil - recenze dlouho očekávaného pokračování

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil - recenze dlouho očekávaného pokračování

4. 9. 2014 | Recenze | František Fuka

Předpokládám, že jste první Sin City viděli, nebo aspoň poměrně dobře víte, jak tato adaptace comicsu Franka Millera (režírovaná Millerem a Robertem Rodriguezem) vypadala.
KURVA VELKÝ SIN CITY - Komiksová bible od F. Millera, kterou můžete někoho zabít

KURVA VELKÝ SIN CITY - Komiksová bible od F. Millera, kterou můžete někoho zabít

15. 5. 2014 | Téma | Inzerce

V červnu letošního roku vyjde v zámoří u slavného nakladatelství Dark Horse obrovská bichle s názvem BIG DAMN SIN CITY. Jde v podstatě o omnibus, který bude obsahovat všech sedm knih, které napsala i nakreslila naprostá komiksová legenda - Frank Miller. České vydavatelství Comics Centrum nyní přišlo se zajímavou myšlenkou. Kniha, která má 1360 stran a je to tedy opravdu zatraceně velká cihla, u které se bude vazba vytvářet zřejmě ručně, možná vyjde i u nás. Díky Comics Centru by se tak ČR stalo druhou zemí světa, kde komplet Sin City vyšlo.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.