Sebevražedný oddíl 2: největší hvězda jedničky Will Smith už ve dvojce prý nebude

1. 3. 2019 - 13:11 | Novinky | Redakce Dokina.cz

Sebevražedný oddíl 2: největší hvězda jedničky Will Smith už ve dvojce prý nebude Will Smith jako Deadshot | zdroj: tisková zpráva

Will Smith, představitel jedné z těch lepších postav ze Sebevražedného oddílu, už ve dvojce nebude. Smith ztvárnil elitního zabijáka Deadshota a podle zatím oficiálně nepotvrzených zdrojů Variety se s ním v druhém díle nepočítá. Hlavním důvodem jsou prý problémy s natáčecím rozvrhem, kdy Smith jednoduše nebude mít v daném termínu čas.

Sebevražedný oddíl 2 měl jít původně do kin už letos, ale nakonec budeme rádi, jestli se tento rok začne vůbec natáčet. Se startem produkce se v tuto chvíli počítá na podzim.

Davida Ayera (Železná srdce, Bright, Sabotage, Patrola) nahradí v režisérském křesle nejspíš scénárista a režisér James Gunn (oba dva díly Strážců Galaxie). Gunn si totiž před lety pustil pusu na špacír a na Twitteru zveřejnil hned několik extrémně nevhodných vtípků. Za ty se sice několikrát omluvil, ale nakonec mu nepomohl ani fakt, že se ho zastali i herci ze Strážců Galaxie a nejen oni. Marvel Gunna vyhodil, jen aby po něm skočilo konkurenční DC.

Jak si Gunn s absencí Willa Smithe poradí, uvidíme za dva roky. Těžko říci, jestli se jedna z hlavních postav jedničky ve filmů vůbec neobjeví, nebo ji tvůrci raději přeobsadí někým novým. Druhá klíčová postava jedničky, Harley Quinn, by se měla v kůži Margot Robbie ve dvojce nakonec přeci jen ukázat.

Než se druhého Sebevražedného oddílu, dočkáme, uvidíme Willa Smithe hned v několika projektech. Jedním z těch nejočekávanějších je jistě druhé pokračování akční komedie Mizerové, jejíž první díl jsme mohli vidět v kinech v roce 1995.

V nějakých fázích příprav je i pokračování tak trochu jiného superhrdinského filmu Hancock z roku 2008. Úplně nejdřív ale Smithe uvidíme jako poněkud děsivého modrého džina v letošním Aladinovi.

zdroj: Vertical Entertainment

Zdroje: Variety

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.