Rodina, auta a „vtipný“ Jason Momoa. Druhá ukázka na Rychle a zběsile 10 je tady

20. 4. 2023 - 15:23 | Trailery | Adam Homola

Rodina, auta a „vtipný“ Jason Momoa. Druhá ukázka na Rychle a zběsile 10 je tady zdroj: Foto: Universal Pictures

Nejnovější díl Rychle a zběsile 10 má nový trailer, kde to ještě víc bouchá a je tam ještě větší důraz na rodinu. Ostatně jako vždy.

Přestože Rychle a zběsile 9 zaznamenalo znatelný propad kasovních výsledků (pořád šlo ale o jeden z největších filmů daného roku) a režisér Justin Lin opustil desítku po deseti dnech natáčení (po něm to přebral Louis Leterrier), je Rychle a zběsile 10 stavěno do pozice začátku konce série, přičemž jedenáctý film má být závěrečnou kapitolou.

V průběhu celé série Dom Toretto (Vin Diesel) a jeho rodina důsledně porážejí všechny protivníky a čelí stále nebezpečnějším výzvám a zvládají u toho stále více ignorovat fyzikální pravidla. V novém filmu se Dom a jeho „rodina“ postaví dosud nejhrozivějšímu nepříteli, zlověstné postavě z minulosti, která je poháněna touhou po pomstě a chce zničit vše, co je Domovi drahé. Alespoň tak se snaží marketing studia vykreslit Jasona Momou, který tu ale místy vypadá spíš směšně než děsivě.

Film navazuje na události z Rychle a zběsile 5 z roku 2011, kde Dom a jeho parta zlikvidovali brazilského drogového bosse Hernana Reyese. Aniž by to věděli, Reyesův syn Dante (Jason Momoa) byl svědkem těchto událostí a posledních 12 let plánuje pomstu Domovi.

V důsledku Danteho machinací bude rodina roztroušena po celém světě, od Los Angeles přes Řím, Brazílii, Londýn a Portugalsko až po Antarktidu. Ve filmu se představí noví spojenci a vrátí se staří nepřátelé, přičemž sázky se stupňují, když Dom zjistí, že jeho osmiletý syn Brian (Leo Abelo Perry) je Danteho hlavním cílem.

Ke stálým členům hereckého obsazení se připojují Brie Larson, Daniela Melchior, Alan Ritchson a Rita Moreno.

Premiéra Rychle X je v kinech naplánována na 18. května.

zdroj: Universal Studios

Zdroje: Universal Pictures

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.