Osmý díl Harryho Pottera míří na divadelní prkna

26. 10. 2015 - 17:00 | Novinky | Vojtěch Karlík

Osmý díl Harryho Pottera míří na divadelní prkna zdroj: tisková zpráva

Jak už to tak bývá, když se objeví nějaká fakt výnosná značka, je velmi těžké ji jen tak hodit za hlavu. Spisovatelka Rowlingová sice jednu dobu tvrdila, že s Harry Potterem skončila, ale ukazuje se, že to není až tak pravda. Zbrusu nový díl totiž zamíří příští léto na divadelní prkna.

Představení se jmenuje Harry Potter and the Cursed Child a premiéra se připravuje v londýnském Palace Theatre ve West Endu. Autorka potvrdila, že nový příběh napsaný speciálně pro divadlo není prequelem, což znamená jediné, bude se odehrávat po skončení sedmého dílu.Mezitím už utekla další zajímavá informace, která trochu více naznačuje příběh.

harry zdroj: tisková zpráva

Harry Potter už dávno není studentem v Bradavicích. Má dvě děti a pracuje na ministerstvu čar a kouzel jako velmi vysoký úředník. A je dokonce rodičem, protože se se svojí ženou stará o tři školou povinné děti. Vše vypadá velmi idylicky a to až do té doby, než se ozve temná minulost. Ta zamává poklidným životem rodinky a nejvíce se prý dotkne nejmladšího Harryho syna Albuse. Ten se podle všeho jmenuje podle zemřelého ředitele bradavické školy Albuse Brumbála.

No myslete si, že blouzníme, ale je klidně možné, že za takové tři čtyři roky můžeme jít do kina na zbrusu nový film.

Zdroje: Movieweb

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.