O hlavní roli v chystaném filmu Metal Gear Solid se hlásí Oscar Isaac

5. 3. 2019 - 10:10 | Novinky | Adam Homola

O hlavní roli v chystaném filmu Metal Gear Solid se hlásí Oscar Isaac zdroj: tisková zpráva

Natáčení ještě nezačalo, ale připravovaný film Metal Gear Solid by mohl mít v hlavní roli slušnou hvězdu. O roli špióna, žoldáka a vojáka Snakea se totiž přihlásil Oscar Isaac.

Isaac to prozradil v rozhovoru pro IGN, kde dělal společně s jinými herci promo na nadcházející akční film Triple Frontier. Hlavní roli v Metal Gear Solid by si prý střihnul moc rád, nicméně zatím je to pouze v rovině přání.

Jak totiž na Twitteru potvrdil režisér Jordan Vogt-Roberts, casting ještě ani nezačal. Isaac se tak může o roli hlásit, jak chce, stejně musí čekat.

Režisér Vogt-Roberts má za sebou docela povedený Kong: Ostrov Lebek a s hlavním tvůrcem série Metal Gear Solid, Hideo Kodžimou, je velký kamarád (alespoň to tak vypadá ze sociálních sítí obou pánů).

I přes jakékoliv skutečné či hrané kamarádství režiséra a tvůrce hry ještě není vůbec jisté, že film Metal Gear Solid vůbec vznikne. Šušká se o něm už totiž řadu let a Vogt-Roberts se k projektu dostal relativně nedávno.

Každopádně s Isaacem v hlavní roli by se mohly věci pohnout kupředu přeci jen trochu víc, než kdyby měli tvůrci problém sehnat do hlavní role dostatečně známou tvář. Isaac sice k těm největším tahounům taky nepatří, ale minimálně díky jeho účasti ve Star Wars už jeho jméno přeci jenom trochu zdomácnělo.

Vedle zmíněné Triple Frontier uvidíme Isaaca ještě letos v deváté epizodě Star Wars, kde se s rolí pilota Poe Damerona dost možná rozloučí. Tím ale pro herce sci-fi projekty nekončí – nedávno se totiž upsal Duně od Villeneuvea - tam si zahraje vévodu Leta Atreida.

zdroj: tisková zpráva

Zdroje: IGN (video)

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.