Na co koukat v srpnu: Obří žraloci, Kazma a drsná Gal Gadot

1. 8. 2023 - 16:05 | Téma | Matěj Svoboda

Na co koukat v srpnu: Obří žraloci, Kazma a drsná Gal Gadot zdroj: Foto: Warner Bros. Pictures

Jason Statham se porve s pravěkými žraloky, Gal Gadot zkusí rozjet novou akční sérii, Denzel Washington si to rozdá s mafií a Kazma to zkusí na stříbrném plátně.

Želvy Ninja: Mutantí chaos, od 3. srpna, kino

Želvy Ninja jsou klasika a mezi jejich fandy očividně patří i komediální hvězda a producent Seth Rogen. Právě on pomohl na svět nové verzi, která bude animovaná podobně jako třeba nový Spider-Man. Zmutovaní želváci Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafaelo touží po tom, aby je svět považoval za hrdiny. A teď dostanou šanci, v ulicích totiž začíná řádit armáda mutantů a zastavit ji mohou jedině želví ninjové!

zdroj: Paramount

Mluv se mnou, od 3. srpna, kino

Zahrávat si se záhrobím se nevyplácí. Hrdinové hororu Mluv se mnou najdou podivnou useknutou ruku, s jejíž pomocí lze komunikovat se světem duchů. Jen si člověk musí dávat pozor, aby se včas vrátil do toho světa a nenechal bránu do nadpřirozena otevřenou zbytečně dlouho. Jenže právě to se teď stalo. Během jedné seance si hrdinové nehlídají čas a zlo ukryté v jiném světě se dostalo do toho našeho. A začíná dělat hodně ošklivé věci.

mluv se mnou zdroj: Zdroj: A24

Meg 2: Příkop, od 3. srpna, kino

V roce 2018 si to Jason Statham rozdal s megalodonem. A to je málo! Teď ho čeká nášup, ze dna oceánu se totiž rozhodli nad hladinu vyplout hned tři pravěcí obří žraloci a k tomu ještě přerostlá chobotnice. A samozřejmě míří k plážím plným lidí. Druhý Meg slibuje být cíleně pitomou zábavou plnou šílené akce, drsných hlášek a nádherně tupé zábavy. Na léto ideální.

zdroj: Vertical Entertainment

Gran Turismo, od 10. srpna, kino

Film podle skutečné události, nebo podle počítačové hry? A proč ne obojí? Gran Turismo se točí okolo Janna Mardenborougha, mladého milovníka herních závodů, který dostane šanci zúčastnit se speciálního tréninkového kempu a nakonec usednout za volant skutečného závodního auta. Jenže řídit doma v obýváku a řítit se obří rychlostí po závodní dráze, to je něco úplně jiného. Zvládne mladý hráč uspět mezi skutečnými závodníky?

zdroj: Falcon

#annaismissing, od 10. srpna, kino

Tvůrci seriálu #martyisdead se mohou pochlubit cenou Emmy, takže jejich filmová novinka by taky mohla stát za to. Bude se točit okolo mladé influencerky Anny, která plní internet hodně odvážným a kontroverzním obsahem. A pak jednoho dne jakoby zmizela. Bez důvodu se odmlčí a její fanoušci a fanynky by rádi věděli, co se stalo. Patnáctiletá Nina tak začíná pátrat, co se Anně přihodilo. Když ale v telefonu svého táty nejde její polonahé fotky, situace se značně zkomplikuje.

annaismissing zdroj: zdroj: Aerofilms

Rachel Stoneová: Sázka na srdce, od 11. srpna, Netflix

Rachel Stone pracuje pro tajnou službu MI6, ale jen na oko. Ve skutečnosti ji zaměstnává organizace Charta, o níž nevědí ani samotní špióni a jejímž úkolem je dohlížet na světový mír. Jenže když se Rachel během zpackané akce střetne s mladou hackerkou Keyou, její dva světy se protnou. A ona najednou neví, na čí straně má stát. Jisté je, že svět se ocitl v nebezpečí a pokud ho má Rachel zachránit bude muset spoléhat především na svůj instinkt. Gal Gadot by s filmem ráda nastartovala novou akční sérii, tak uvidíme, jak to zvládne.

zdroj: Netflix

Vocasy na tripu, od 17. srpna, kino

U tohohle filmu bacha, na plakátě jsou sice roztomilí pejskové, prcky byste však do kina brát neměli. Vocasy na tripu bude extrémně vulgární komedie o zatoulaném voříškovi Regovi, kterého jeho zlý majitel vyhnal z domova. Reg naštěstí ve městě narazil na nové psí kámoše a spolu s nimi se vydává svého páníčka hledat. Proč? Kvůli pomstě samozřejmě. Jediné, po čem Reg touží, je ukousnout mu vercajk. Psí odysea plná sprostých vtipů a šíleného humoru může začít.

zdroj: Cinemart

ONEMANSHOW: The Movie, od 17. srpna, kino

Kazma Kazmitch dokázal svými kousky pobláznit český internet hned několikrát, posledních pár měsíců o něm ale nebylo moc slyšet. A měl k tomu dobrý důvod, točil totiž film. O čem bude? To Kazma prozradit nechtěl, ale slibuje, že něco takového jste ještě neviděli. A když budete dobře koukat, možná, že si z kina odnesete víc než jen filmový zážitek.

onemanshow the movie zdroj: zdroj: bontonfilm

Blue Beetle, od 17. srpna, kino

Mladík Jaime žije se svou velkou rodinou a rozhodně nemá ambice stát se superhrdinou. Jenže osud má pro něj jiné plány. Během cesty na pracovní pohovor se mu totiž do rukou dostane Skarabeus, podivné zařízení, které si tak trochu dělá, co se mu zachce a navlékne svého lidského majitele do nezničitelného obleku, který mu splní jakékoliv přání. Vypadá to, že obyčejný kluk se tím superhrdinou přeci jen bude muset stát. Jenže po Skarabovi touží spousta hodně nebezpečných lidí. A aby Jaime ochránil svou rodinu, bude muset jít do toho superhrdinství naplno.

zdroj: Vertical Entertainment

Equalizer 3: Poslední kapitola, od 31. srpna, kino

Denzel Washinton nevypadá jako akční hrdina, ale jeho Robert McCall ze série Equalizer by zvládl držet krok s těmi nejlepšími v oboru. Bývalý specialista na špinavou práci pro CIA je už v důchodu, přestěhoval se na jih Itálie a užívá si místní klima, víno i nové přátelé. Jenže Itálie je i domovem mafie a když se místní gangsteři rozhodnou přitvrdit a zaplatit za to musí nevinní, rozhodne se Robert ještě jednou vrátit do akce. A mafiáni zjistí, že tenhle usměvavý sympaťák dovede být zatraceně nebezpečný. 

zdroj: Falcon

Zdroje: vlastní

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.