Premiéra nového Ben-Hura bude později

22. 10. 2015 - 9:00 | Novinky | Vojtěch Karlík

Premiéra nového Ben-Hura bude později zdroj: tisková zpráva

Zbrusu nové zpracování dnes již legendárního Ben-Hura z roku 1959 si na reakce diváků ještě nějaký ten pátek počká. Studio Paramount se totiž rozhodlo premiéru odložit až na srpen příštího roku. Film měl původně dorazit do kin již v únoru.

Je to vlastně docela odvážný krok. Ben-Hur je dnes naprostou filmovou klasikou a na osudu postavy Judaha Ben-Hura (Charlton Heston) sledujeme nejen zrod křesťanství, ale také velmi napínavý dobrodružný snímek, který na tehdejší dobu nabídl naprosto strhující vizuální podívanou. Chtít natočit takový příběh ještě jednou, chce opravdu hodně odvahy a drzosti. Snímek verze 2016 režíruje Timur Bekmambetov, kterého udělala Denní hlídka.

zdroj: Archiv

Jenže stačí jméno původně kazašského filmaře k pokoření takové mety? Připomínáme, že Beh-Hur dostal 11 Oscarů. V tom novém zpracování si zahraje titulní roli americký herec Jack Huston. Za odsunutím prý nejsou žádné prostoje, ani neshody v týmu, ale jen a pouze snaha pustit snímek do kin v pravý čas. Paramount tak vlastně jen hledal ideální skulinu na trhu.

Zdroje: ComingSoon

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.