Želvy Ninja chystají vlastní filmový vesmír

27. 7. 2023 - 14:03 | Novinky | Adam Homola

Želvy Ninja chystají vlastní filmový vesmír zdroj: Foto: Paramount Pictures

V době, kdy se Paramount připravuje na uvedení svého počítačem animovaného trháku 2. srpna, prohlásil, že se již připravuje pokračování série, které bude režírovat Jeff Rowe.

Kromě pokračování se pro Paramount+ připravuje dvousezónní seriál s názvem Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles.

Na seriál i filmové pokračování bude dohlížet Lukas Williams. Dabéři z filmu, včetně Micaha Abbeyho, Shamona Browna Jr., Nicolase Cantu a Bradyho Noona, se vrátí do televizního seriálu a zopakují si své role ikonických Želv Ninja – Lea, Rapha, Donnieho a Mikeyho. V seriálu se Želvy poprvé vydají na sólovou plavbu za dobrodružstvím. Želvy čelí novým výzvám, uzavírají spojenectví se známými tvářemi a v nepřítomnosti svých bratrů odhalují svou pravou identitu.

Připravovaný film Teenage Mutant Ninja Turtles: Želví bratři, kteří se před lidským světem skrývají už léta, se snaží získat obdiv obyvatel New Yorku a svými hrdinskými činy získat uznání jako obyčejní teenageři. Spojí se s novou kamarádkou April O'Neil, aby rozbili stínový zločinecký syndikát, ale situace se vyhrotí, když čelí náporu mutantů.

Na filmu se podílí i Seth Rogen, a to jako producent i scénárista, který propůjčil svůj hlas postavě Bebopa. Mezi další významné členy hlasového obsazení patří Hannibal Buress, Rose Byrne, John Cena, Jackie Chan, Natasia Demetriou, Giancarlo Esposito, Post Malone, Paul Rudd a Maya Rudolph.

Želvy Ninja: Mutantí chaos uvidíme v českých kinech už 3. srpna.

zdroj: Cinemart

Zdroje: The Hollywood Reporter , Paramount Pictures

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.