Zack Snyder ukázal první teaser na rozmáchlou sci-fi Rebel Moon

23. 8. 2023 - 14:59 | Trailery | Adam Homola

Zack Snyder ukázal první teaser na rozmáchlou sci-fi Rebel Moon zdroj: Foto: Netflix

Režisér Zack Snyder, známý svou prací na filmech jako 300 nebo Liga spravedlnosti, se ve svém nadcházejícím filmu vydává do vesmíru.

Chystá totiž sci-fi novinku Rebel Moon, která bude mít premiéru v prosinci na Netflixu. Teď je venku konečně první plnohodnotný teaser a vypadá to, že Snydera nikdo nehlídal, nikdo mu nic nediktoval a on se tak mohl utrhnout ze řetězu a dělat si co chtěl. Jestli je to dobře nebo špatně, posuďte už z přiložené ukázky sami. Máme tady totiž rozmazané vizuály, zpomalené záběry, chybí něco opravdu ohromujícího a všechno je to jen tak nějak hodně barevné, hodně zpomalené a hodně stylové (až to místy připomíná Sucker Punch), ale kope to stejnou ligu jako třeba Star Wars? Zatím to tak úplně nevypadá.

Příběhově půjde o víceméně standardní sci-fi šablonu, kdy se mírumilovná kolonie na okraji galaxie ocitne v ohrožení armád tyranské vládnoucí síly, stane se jejich největší nadějí na přežití Kora (Sofia Boutella), tajemná cizinka žijící mezi vesničany. Kora, pověřená úkolem najít vycvičené bojovníky, kteří se s ní spojí v nemožném odporu proti mateřskému světu, sestaví malou skupinu bojovníků - outsiderů, povstalců, rolníků a válečných sirotků z různých světů, které spojuje potřeba vykoupení a pomsty. Zatímco se stín celé Říše snáší na nejnepravděpodobnější z měsíců, odehrává se bitva o osud galaxie a v jejím průběhu se formuje nová armáda hrdinů.

Herecký ansámbl tvoří Ed Skrein, Charlie Hunnam, Michiel Huisman, Djimon Hounsou, Staz Nair, Bae Doona, Ray Fisher, Anthony Hopkins (který tu tedy jen dabuje robota), k nimž se přidala čerstvá tvář filmového průmyslu E. Duffy.

Netflix začne streamovat první část Rebel Moon 22. prosince, přičemž navazující film by měl být uveden 19. dubna 2024.

zdroj: Netflix

Zdroje: Netflix

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.