Will Smith se vrátí, chystá se další Já, legenda

10. 3. 2022 - 15:00 | Novinky | Adam Homola

Will Smith se vrátí, chystá se další Já, legenda zdroj: Foto: Warner Bros. Pictures

Studio Warner Bros do toho opravdu půjde ve velkém a natočí pokračování postapokalyptické akce Já, legenda.

Film s Willem Smithem v hlavní roli tu byl v roce 2007 a byl nejen dobrý, ale i komerčně úspěšný – jen v kinech utržil bezmála 600 milionů dolarů. Přesto se pokračování nikdy nedočkal. Dost možná i proto jak skončil, nicméně – pozor, spoilery – v dnešní době už nevadí ani smrt hlavního hrdiny.

A je to právě hlavní hrdina, který se vrátí. Warneři totiž ukecali nejen původní hvězdu Willa Smithe, ale dokonce i Michaela B. Jordana, jak reportuje Deadline. Oba budou ve filmu jak hrát, tak ho budou i společně produkovat. A aby toho nebylo málo, vrací se i původní scénárista jedničky Akiva Goldsman.

Kdo tuhle parádu natočí se zatím neví, projekt ještě žádného režiséra nemá. Stejně tak nevíme kdy se začne natáčet a kdy bude film v kinech, ale dá se očekávat, že by se kamery mohly rozběhnout třeba někdy v průběhu příštího roku.

Smith teď sbírá ocenění za svůj herecký výkon v dramatu Král Richard a chystá filmy jako Emancipation, The Council, nebo Fast and Loose. Jordan zase natáčí Creed III kde hraje i hlavní roli a chystá filmy jako Methuselah a Wrong Answers.

zdroj: Warner Bros.

Zdroje: THR

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.