Velké filmové odklady jsou tady. Stávky posouvají dalšího Spider-Mana i jeho protivníka Kravena

31. 7. 2023 - 13:13 | Novinky | Adam Homola

Velké filmové odklady jsou tady. Stávky posouvají dalšího Spider-Mana i jeho protivníka Kravena zdroj: Foto: Sony Pictures Entertainment

Důsledky probíhajících stávek herců a scénáristů o sobě dávají zase vědět. Jelikož velká studia zůstávají zdánlivě neústupná a odmítají se stávkujícími herci a scénáristy vyjednávat, jsou stále častěji nucena odkládat uvedení svých filmů.

Bez herců, kteří by táhli jejich propagační kampaně, to jde většinou těžko. Nejnovějším studiem, které změnilo svůj kalendář premiér, je Sony. To totiž přeložilo několik velkých titulů včetně Spider-Man: Napříč paralelními světy, Lovec Kraven, pokračování Krotitelé duchů: Odkaz a další.

Přesunutí animovaného Spider-Mana z původního uvedení v březnu příštího roku na blíže nespecifikované datum, pravděpodobně v roce 2025, zase tolik nepřekvapuje.

Nejhůř je na tom ale Lovec Kraven, který nabízí řádné představení známého Spider-Manova protivníka a v němž hrají Aaron Taylor-Johnson a Russell Crowe, byl přeložen na 30. srpna 2024, tedy téměř o rok později, než bylo původně plánováno.

Krotitelé duchů v režii Gila Kenana byli přesunuti z 20. prosince letošního roku na 29. března 2024.

Na druhou stranu, studio odhalilo i některé pozitivní změny a potvrdilo data vydání, včetně spin-offu Spider-Mana Madame Web, který se na plátnech objeví na Valentýna příštího roku, těsně následovaný třetím Venomem 12. července. V červnu příštího roku se pak dočkáme dalších Mizerů.

zdroj: Falcon

Zdroje: Sony Pictures Entertainment

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.