Věčně odkládaný Aquaman 2 se pořád přetáčí a prý vymazal Affleckova Batmana

20. 7. 2023 - 16:33 | Novinky | Adam Homola

Věčně odkládaný Aquaman 2 se pořád přetáčí a prý vymazal Affleckova Batmana zdroj: Foto: Warner Bros

Aquaman and the Lost Kingdom nedávno dokončil své už třetí dotáčky a tvůrci prý z finální verze vymazali Batmana v podání Bena Afflecka.

Četné zprávy totiž naznačují, že netrpělivě očekávané pokračování prochází výraznými úpravami. Až se film konečně objeví na stříbrném plátně, je pravděpodobné, že se nová sága podvodního hrdiny DC bude původnímu scénáři jen částečně.

Nedávné odhalení magazínu The Hollywood Reporter naznačuje, že jedna z nejnovějších úprav zahrnuje úplné vyřazení Batmana Bena Afflecka z příběhu.

Zdroje, na které se Hollywood Reporter odvolává, naznačují, že pokračování po dokončení rozsáhlého třetího cyklu dotáček prochází úpravami, aby lépe odráželo neustále se měnící prostředí DC Universe. Původně se na něm podílely verze Batmana v podání Afflecka a Michaela Keatona, přičemž scény se natáčely pro oba. Bývalý šéf DC Films Walter Hamada prý doufal, že se Keatonův Batman stane novou stálicí, jakýmsi styčným bodem všech budoucích komiksových filmů od DC, údajně ne nepodobně jako to u Marvelu dělá Samuel L. Jackson s jeho Nickem Furym. Jenže to už prý neplatí.

Následně poté, co Flash v kinech naprosto katastrofálně propadl, se směrnice zřejmě posunula směrem k natočení Aquamana a Ztraceného království zcela bez Temného rytíře. Zasvěcenci vysvětlili, že tento obrat je veden novými vedoucími představiteli DC, Jamesem Gunnem a Peterem Safranem.

Kromě toho se koná několik testovacích projekcí, což je typický postup pro velké blockbustery, aby se zjistily reakce diváků. Navzdory zjevným zmatkům si společnost Warner Bros. zřejmě zachovává důvěru v potenciální úspěch Aquamana a Ztraceného království. Jinak by se neobtěžovalo investovat miliony do dotáček a pravděpodobně by film prostě uvedlo do kin bez nějakých větších změn.

V současné době zůstává datum premiéry Aquamana a ztraceného království po několika odkladech stanoveno na letošní prosinec, a tak nás nějaký ten teaser čeká už jistě velmi brzy.

Zdroje: The Hollywood Reporter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.