Ve třetích a posledních Strážcích galaxie si zahraje i nová hvězda Borata

15. 6. 2022 - 10:25 | Novinky | Adam Homola

Ve třetích a posledních Strážcích galaxie si zahraje i nová hvězda Borata zdroj: Amazon

Na Oscara nominovaná Bulharka Maria Bakalova se přidává do filmového univerza Marvelu. Objeví se totiž v údajně klíčové roli ve třetích Strážcích galaxie.

Natáčení filmu už skončilo a taktéž víme, že tentokrát půjde už o poslední díl série. Minimálně tedy s režisérem Jamesem Gunnem u kormidla a stávající hereckou sestavou před kamerou. A právě tu podle zdrojů Deadline rozšíří i Bakalova.

Ta zazářila ve druhém Boratovi natolik, až z toho byla nominace na Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli.

S informací o účasti herečky ve Strážcích galaxie přišel exkluzivně server Deadline, jen aby to následně potvrdil jak režisér, tak i samotná Bakalova. Její role by prý měla být „klíčová“, ovšem co nebo koho bude přesně hrát zatím zveřejněno nebylo.

zdroj: Amazon

Ve Strážcích galaxie Vol. 3 budou hrát také Chris Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Sylvester Stallone, Karen Gillan, Elizabeth Debicki, Will Poulter, Chuk Iwuji, Daniela Melchior a další.

Pokud se ještě něco nepokazí, nebo nedojde k odkladu z jakéhokoliv důvodu, uvidíme třetí Strážce galaxie v květnu příštího roku.

zdroj: tisková zpráva

Zdroje: Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.