Ve Star Wars seriálu Andor se má objevit i Obi-Wan Kenobi

4. 3. 2021 - 10:05 | Novinky | Adam Homola

Ve Star Wars seriálu Andor se má objevit i Obi-Wan Kenobi zdroj: Tisková zpráva - Lucasfilm

Legendární Obi-Wan Kenobi se prý objeví v připravovaném thrilleru Andor a nebude to jen cameo.

O čem přesně Andor bude se zatím pořád neví, každopádně seriál se už natáčeí a hlavní roli bude mít Diego Luna a jeho postava Cassiana Andora. Toho si můžete pamatovat z vůbec prvního spin offu Star Wars Story s názvem Rogue One.

Z Andora by se mohl vyklubat hodně odlišný Star Wars seriál. Cassian Andor byl totiž sice vždycky klaďas a stál na straně Rebelů, nicméně se v rámci vyššího dobra nebál dělat některé opravdu nepěkné věci. To jsme ostatně částečně viděli, ale především slyšeli už v Rogue One.

Sami tvůrci popisují seriál jako thriller, tudíž pokud dostaneme Andora na nebezpečných špionážních misích, zatímco se tam bude pravidelně objevovat Obi-Wan, mohlo být to být hodně zajímavé. Podle zdrojů webu The Illumi Nerdi by totiž nemělo jít jen o pouhé cameo, ale Kenobi by se měl v Andorovi ukázat opakovaně.

Sám Ewan McGregor se na roli Kenobiho připravuje pro svůj vlastní seriál. Ten by se měl začít natáčet už letos na jaře a je tedy klidně možné, že si herec ještě předtím odskočí střihnout svoji nejslavnější roli pro Andora, jen aby se pak vrhl na vlastní seriál.

McGregora jako Obi-Wana tak uvidíme velmi pravděpodobně nejdřív v Andorovi. Ten sice své datum vydání ještě pořád nemá, ale dotočený bude za nedlouho a dočkáme se ho tak nejspíš ještě někdy letos. Jestli se letos stihne dokončit i seriál Obi-Wan Kenobi se teprve uvidí, nicméně nemožné to není.

zdroj: Disney

Zdroje: The Illumi Nerdi

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.