V zajetí démonů 3 se inspiruje skutečným případem vymítání ďábla

23. 4. 2021 - 12:10 | Trailery | Adam Homola

V zajetí démonů 3 se inspiruje skutečným případem vymítání ďábla zdroj: Foto: Warner Bros. Pictures

První trailer na V zajetí démonů 3 je tady a vrací se v něm všichni staří známí.

Úspěšná hororová série dostane nový díl už 4. července a opět se bude točit kolem hlavních protagonistů série, tedy vyšetřovatelů paranormálních jevů Eda a Lorreine Warrenových. Do svých hlavních rolí se tu opět vrací Patrick Wilson a Vera Farmiga.

Příběh třetího dílu se má točit kolem skutečného případu z roku 1981, kdy Warrenovi vymítali ďábla na 11letém Davidovi Gretzelovi. To mělo proběhnout úspěšně, jenže když přetočíte čas o pět měsíců, zjistíte, že Davidova sestra měla přítele a ten zavraždil svého pana domácího. U soudu pak tvrdil, že ho posedl ten stejný démon, kterého Warrenovi vypudili z Davida.

Film se reálným případem samozřejmě pouze inspiruje a jinak si už dělá leckteré věci po své ose, ale ostatně jde taky o film, nikoliv o dokument.

V V zajetí démonů 3 hrají vedle Wilsona a Farmigy také Julian Hilliard, Sarah Catherine Hook, Charlene Amoia, Paul Wilson a další.

Režijní pozice se tentokrát ujal Michael Chaves, který předtím natočil spin-off The Curse of La Llorona. Tvůrce celé série, James Wan, pak bude na trojku dohlížet z pozice výkonného producenta.

V zajetí démonů 3 mělo mít původně premiéru loni v září, ale stejně jako většina filmů se muselo kvůli celosvětové pandemii koronaviru odložit. V kinech a na HBO Max se tak filmu dočkáme už 4. července.

zdroj: Warner Bros Pictures

Venku je také první oficiální plakát:

v zajeti demonu 3 zdroj: Foto: Warner Bros. Pictures

(rozklikněte pro plnou velikost)

Zdroje: Warner Bros Pictures

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.