V Sony už začínají pracovat na dalším Jumanji

8. 4. 2020 - 11:00 | Novinky | Adam Homola

V Sony už začínají pracovat na dalším Jumanji zdroj: Sony

Režisér posledních dvou dílů Jumanji prozradil, že se chystá pokračování. Nejen kvůli stávající situaci je ještě hodně daleko, ale přípravy už pomalu začínají.

V Sony se o tom prý začínají s režisérem Jakem Kasdanem bavit, ale první diskuze o pokračování jim přerušila celosvětová pandemie koronaviru. V Sony tak mají na starosti jiné věci, ale je vidět, že se s dalším Jumanji počítá.

Konverzace má pokračovat, jakmile se věci vrátí do normálu a jakkoliv je to všechno na úplném začátku (jak Kasdan prozradil v rozhovoru pro Collider), zájem o další Jumanji je. Jakmile se tak všechno vrátí do normálu, budou přípravy pokračovat a kdo ví, třeba by se mohlo začít natáčet už někdy příští rok.

Nicméně oficiální ještě není nic, ale režisérem bude nejspíš opět Kasdan a stejně tak se očekává návrat všech hlavních herců: Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillan a Kevin Hart.

Že třetí díl novodobého Jumanji vznikne je ale vcelku jasné. Důvodem totiž není nic jiného než peníze. „Jednička“ z roku 2017 všechny překvapila a v kinech utržila skoro miliardu dolarů. Loňská dvojka na tom byla už o něco hůř, ale pořád si jen v kinech přišla na téměř 800 milionů dolarů. Pokud se tak podaří studiu udržet náklady na uzdě, trojka vznikne a pořád bude úspěšná, i kdyby sestupná tendence v tržbách pokračovala.

zdroj: Bontonfilm

Zdroje: Collider

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.