V páté sezóně Stranger Things se objeví Linda Hamilton známá z Terminátora

19. 6. 2023 - 14:44 | Novinky | Adam Homola

V páté sezóně Stranger Things se objeví Linda Hamilton známá z Terminátora zdroj: Foto: Paramount Pictures

Hamilton je známá především díky účinkování v Terminátorech, kde v roce 1984 poprvé ztvárnila ikonickou a dnes už legendární Sarah Connor.

K postavě se vrátila v úspěšném pokračování Terminátor 2: Soudný den v roce 1991 a poté, po velké pauze ve filmu Terminátor: Temný osud v roce 2019. Do jejího repertoáru patří také filmy jako Kukuřičné děti a televizní seriál Kráska a zvíře, za který získala cenu Emmy a dvě nominace na Zlatý glóbus.

Koho přesně si Hamilton ve Stranger Things zahraje zatím Netflix nezveřejnil.

Kdy se páté sezóny Stranger Things dočkáme taky nevíme, protože aktuálně probíhající stávka scénáristů plánované natáčení zastavila a tvůrci vyčkávají, dokud neskončí.

Navzdory blížícímu se definitivnímu závěru hlavního seriálu už Netflix a jeho tvůrci bratři Dufferové vymýšlejí strategii, jak seriál rozšířit na významnou franšízu. Mimo jiné se totiž chystá i animovaný seriál.

Plány na hranou odnož a divadelní představení odhalil Netflix v červenci 2022, což se shoduje se založením společnosti Upside Down Pictures bratry Dufferovými na základě čerstvé komplexní dohody s Netflixem. Žádné konkrétní podrobnosti o hrané odnoži nebyly zveřejněny, i když je známo, že se nebude soustředit na postavy, jako jsou Eleven nebo Steve Harrington. Divadelní hra, jejíž děj se odehrává v Hawkinsu v roce 1959, byla odhalena v březnu 2023 a její premiéra je naplánována na londýnském West Endu.

zdroj: Cinemart

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.