V Pařbě ve Vegas 2 si místo Mela Gibsona zahraje Liam Neeson

25. 10. 2010 - 20:50 | Téma | red

V Pařbě ve Vegas 2 si místo Mela Gibsona zahraje Liam Neeson zdroj: tisková zpráva

Herec Liam Neeson se nakonec objeví v roli tatéra v pokračování úspěšné filmové komedie Pařba ve Vegas. S touto rolí přitom režisér Todd Phillips původně počítal pro Mela Gibsona, ale musel ho z projektu škrtnout kvůli protestům ostatních herců a členů štábu. Těm patrně vadily skandály, s nimiž se Oscary ověnčený herec a režisér takových snímků, jako je Statečné srdce či Umučení Krista, v současnosti potýká, napsala dnes agentura Reuters.

Neeson se zapsal do paměti diváků například rolemi ve filmech Láska nebeská či A-Team, a do povědomí čtenářů bulváru loňskou tragickou smrtí manželky a matky jeho dvou dětí, herečky Natashi Richardson. Listu Variety Neeson potvrdil, že mu "právě zavolali, aby udělal jednodenní natáčení v 'Pařbě 2' jako tatér v Thajsku". "A to je všechno, co o tom vím," dodal.

Žádný oficiální důvod vzpoury účinkujících proti obsazení Mela Gibsona do této role nebyl uveden. Odehrává se ale v době, kdy se Gibson potácí ve skandálu točícím se kolem nahrávek, na nichž údajně vyhrožuje a rasisticky nadává své bývalé přítelkyni. Ruská modelka Oksana Grigorijev, s níž má čtyřiapadesátiletý herec roční dceru, ho rovněž obvinila, že ji fyzicky napadl. Rolička v pokračování úspěšné komedie byla všeobecně vnímána jako způsob, jakým by si mohl Gibson vylepšit pověst v očích veřejnosti.

V Pařbě ve Vegas 2 se znovu sejdou Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms a Justin Bartha, kteří zazářili v prvním filmu v roce 2009 coby přátelé snažící se poskládat události bujného večírku v Las Vegas a najít ztraceného kamaráda. Film na celém světě vynesl více než 467 milionů dolarů (více než 8,2 miliardy korun) kasovních zisků.

Pařba ve Vegas, Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms zdroj: tisková zpráva

Média sledující dění ve světě celebrit v pátek spekulovala o tom, že právě Galifianakis mohl být nejvášnivějším odpůrcem Gibsonova obsazení, protože proti němu neadresně protestoval už začátkem tohoto měsíce v rozhlasovém rozhovoru. "Právě teď hluboce protestuju proti filmu, na kterém pracuju, brojím proti něčemu. Ale nemůžu ty lidi přimět, aby mi naslouchali," řekl tehdy.

Gibson naposledy účinkoval v komedii The Beaver (Bobr). Ačkoli byl film dokončen v roce 2009, prozatím není známo žádné datum zveřejnění snímku.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.