V novém thrilleru City of Lies vyšetřuje Johnny Depp vraždu slavéno rappera

23. 5. 2018 - 9:21 | Trailery | Adam Homola

V novém thrilleru City of Lies vyšetřuje Johnny Depp vraždu slavéno rappera zdroj: tisková zpráva

Johnny Depp naštěstí neskončil jen u Pirátů z Karibiku a nově u Fantastických zvířat. Čas od času si dá taky menší, teoreticky odvážnější film a City of Lies by mohl být jedním z nich. V podstatě půjde o policejní thriller točící se kolem vraždy rappera The Notorious B.I.G. Tedy jedné z mediálně známých a dodnes nevyřešených vražd.

Depp hraje detektiva Russella Pooleho, který s vyšetřováním případu strávil roky. I přesto je ale případ po dvaceti letech stále otevřený. Na scéně se najednou objeví Jack (Forest Whitaker). Reportér, co si zoufale snaží zachránit reputaci i kariéru, a tak je odhodlaný přijít všemu na kloub.

Jack se dá dohromady s Russellem, oba se začnou v případu šťourat a rozplétat nitky korupce a intrik. Nakonec dojde i na konspiraci, nalomení základů policejního sboru Los Angeles a také celého města.

City of Lies má štěstí v zajímavé ústřední zápletce (i když je otázka nakolik je zajímavá pro našince) a film by mohl zaujmout také odvážným pohledem na rasismus a policejní násilí. Zatím ale těžko říct, jak moc si tvůrci dovolí se do podobných témat opřít a nakolik budou jen klouzat po povrchu.

zdroj: Archiv

První trailer zatím spíše jen naznačuje, a i když nevypadá nijak famózně, nebudí ani špatný dojem. Minimálně by z toho mohl být solidní detektivní thriller s fajn zápletkou a hodně zajímavými hereckými osobnostmi. City of Lies půjde do amerických kin v září. Jestli se ho dočkáme i u nás zatím není jasné.

Zdroje: tisková zpráva

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.