V nové Fantastické čtyřce by si mohla prý zahrát i Vanessa Kirby

4. 8. 2023 - 13:17 | Novinky | Adam Homola

V nové Fantastické čtyřce by si mohla prý zahrát i Vanessa Kirby zdroj: Foto: Universal

Marvel chystá novou Fantastickou čtyřku už nějakou dobu, ale teď se začínají objevovat uvěřitelné spekulace o hereckém obsazení.

Renomovaný podcast The Hot Mic a web Above The Line tvrdí, že hlavními uchazeči o role Sue a Johnnyho Storma jsou údajně Vanessa Kirby a Joseph Quinn ze seriálu Stranger Things.

Předchozí zmínky o roli vůdce Fantastické čtyřky, Reeda Richardse, zahrnovali herce jako Adam Driver a Matt Smith, kteří nakonec roli nepřijali. Sneider v podcastu také naznačil, že byla přidělena role Bena Grimma/The Thing, ačkoli totožnost herce zůstává nezveřejněna. Pro blíže nespecifikovanou roli se vážně uvažuje o Ebonu Moss-Bachrachovi, známém díky roli v seriálu Medvěd.

Podle aktuálních solidních informací se režie ujme Matt Shakman, známý ze seriálu WandaVision, a jako scenárista pracuje Josh Friedman.

Každopádně pořád probíhá jak stávka scénáristů, tak stávka herců, takže se na filmu nic moc dělat nemůže a herci tak nemohou ani chodit na castingy. S premiérou nové Fantastické čtyřky se momentálně počítá na léto 2025, tudíž je času pořád relativně dost.

zdroj: Apple TV+

Vanessa Kirby se letos objeví i v historickém velkofilmu Napoleon

Zdroje: The Hot Mic

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.