V akci The Fall Guy uvidíme po boku Goslinga i Winstona Dukea

8. 11. 2022 - 10:10 | Novinky | Adam Homola

V akci The Fall Guy uvidíme po boku Goslinga i Winstona Dukea zdroj: Foto: Marvel

Winston Duke, kterého teď budete moct opět vidět jako jednu z důležitých postav v očekávaném Black Panther: Wakanda nechť žije, se teď upsal jednomu velice slibnému projektu.

Uvidíme ho totiž ve filmu The Fall Guy, kde si hlavní roli zahraje Ryan Gosling. The Fall Guy má být celovečerní adaptací osmdesátkového dobrodružného seriálu. Natáčet bude režisér David Leitch, který měl v kinech nedávno Bullet Train, ale vedle něj má na svědomí ještě filmy jako Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw, Deadpool 2, Atomic Blonde a spolurežíroval i prvního Johna Wicka.

Coby producent se pak podílel ještě na druhém i třetím Johnu Wickovi a třeba i na povedené akci Nikdo.

Vedle Goslinga a Dukea budou v The Fall Guy hrát ještě Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson a Stephanie Hsu. Natáčí se v Austrálii.

Na rozdíl od původního seriálu se má děj točit kolem vysloužilého kaskadéra (Gosling), který se zase jednou ocitne na place, a to společně s hvězdou, pro kterou dřív dělal kaskadéra a která ho nahradila. Problém ovšem je, že hvězda se ztratila…

Onu hereckou hvězdu si tu střihne Taylor-Johnson, zatímco Duke má být nejlepším přítelem kaskadéra. V rukou Leitche, který byl svého času sám kaskadérem, by se mohl z The Fall Guy vyklubat nejen dobrá, ale i vtipná akce.

Zdroje: The Hollywood Reporter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.