Upřímná zpověď George Clooneyho: Mark Wahlberg i Johnny Depp nás poslali do háje

25. 4. 2023 - 10:31 | Novinky | Adam Homola

Upřímná zpověď George Clooneyho: Mark Wahlberg i Johnny Depp nás poslali do háje zdroj: Foto: Universal

George Clooney prozradil, že obsazení Dannyho parťáků mohlo zahrnovat jiné hvězdy. Clooney totiž oslovil jak Marka Wahlberga, tak Johnnyho Deppa, ale roli nakonec získal Matt Damon.

Ve slavném obsazení se dále objevili Brad Pitt, Julia Roberts, Andy Garcia, Don Cheadle a další, přičemž k sestavení ansámblu přispěl producent Jerry Weintraub a poutavý scénář.

Na filmovém festivalu TCM 2023 během panelu k Dannyho parťákům Clooney připomněl Soderberghovy nedávné úspěchy s filmy Erin Brockovich a Traffic, které mu vynesly nominace na režii za oba filmy, a řekl: „Takže lidé opravdu chtěli se Stevenem pracovat.“ Soderbergh se vmísil do hovoru: „Někteří lidé nám ale řekli ne,“ na což Clooney odpověděl: „Někteří velmi slavní lidé nás vysloveně poslali do pr*ele. Mark Wahlberg, Johnny Depp. A někteří další. Teď toho litují. Já zase lituji, že jsem dělal toho po*ělaného Batmana.“

Získat pro film Julii Roberts byl v té době významný úspěch. Clooney vzpomínal, jak herečku přemlouval, aby se připojila k obsazení Dannyho parťáků. „Poslali jsme Julii scénář a já jsem jí napsal vzkaz: 'Slyšel jsem, že teď dostáváš film 20' a poslali jsme jí dvacetidolarovou bankovku... Rozesmálo ji to a ano, hned se do toho pustila.“ V té době totiž Julia Roberts dostávala za některé filmy honorář až ve výši 20 milionů dolarů.

V současné době Warner Bros. připravuje prequel s Jayem Roachem u kormidla a v jednání je účast Margot Robbie a Ryana Goslinga v hlavních rolích. Ačkoli podrobnosti o ději zůstávají utajeny, ví se, že film bude původním příběhem zasazeným do Evropy 60. let.

zdroj: MCA/Universal Pictures

Zdroje: The Hollywood Reporter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.