Tvrzení Amber Heard teď vyvrátil i režisér Aquaman 2: Dvojka měla být vždycky o někom jiném

18. 9. 2023 - 16:33 | Novinky | Adam Homola

Tvrzení Amber Heard teď vyvrátil i režisér Aquaman 2: Dvojka měla být vždycky o někom jiném zdroj: Foto: Warner Bros

Režisér James Wan v nedávném rozhovoru pro Entertainment Weekly vyvrátil domněnku, že na zmenšení role Amber Heard jako Mery v nadcházejícím filmu měly vliv její velmi medializované právní spory s Johnnym Deppem.

Wan tuto změnu přičítá původní umělecké vizi filmu a prohlásil, že zatímco první Aquaman byl cestou Arthura a Mery, druhý film měl být vždycky o Arthurovi a Ormovi. A tak zatímco Heard se v traileru na Aquaman a ztracené království na kratičký okamžik objeví, ve filmu ji asi na dlouho neuvidíme.

Režisér také osvětlil roztříštěný produkční plán filmu a zdůraznil, že byl výsledkem zvládnutí různorodých časových možností vysoce obsazeného hereckého ansámblu. „Teď natočíme kousek tady, protože tenhle herec je k dispozici, a pak natočíme další kousek teď, protože tenhle je k dispozici,“ upřesnil Wan. Na rozdíl od spekulací ujistil, že celkový počet natáčecích dnů by se v součtu nejevil jako neobvykle prodloužený.

Wan zůstal ohledně spekulací týkajících se cameo rolí zdrženlivý, ale dotkl se původní nejistoty ohledně pořadí filmu v chronologii filmů DC. Nechal na fanoušcích, aby se zamysleli nad tím, zda se v něm Batman objeví, a jednoduše poznamenal: „Budete si muset počkat, až film vyjde.“

Wanova vyjádření slouží k soustředění diskuse kolem filmu, projektu původně natáčeného v roce 2021, který prošel několika segmenty natáčení. Objasněním, že vnější kontroverze ani vnitřní nejistoty produkci výrazně nenarušily, se Wan snaží sladit divácká očekávání s původním uměleckým záměrem filmu. Film jako takový se jeví jako samostatné dílo, které je součástí stále se rozšiřujícího DC univerza, ale je na něm nezávislé.

V Aquaman a ztracené království hrají Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, Pilou Asbæk, Nicole Kidman, Randall Park, Indya Moore, Vincent Regan a další.

Aquaman a ztracené království bude mít premiéru 21. prosince.

zdroj: Warner Bros Pictures

Zdroje: Empire Online

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.