Třetí Creed má špičkový start, jde o nejlepší sportovní debut

6. 3. 2023 - 9:21 | Novinky | Adam Homola

Třetí Creed má špičkový start, jde o nejlepší sportovní debut zdroj: Foto: MGM

Creed III zaznamenal v celosvětovém měřítku velmi úspěšný premiérový víkend, kdy na vstupenkách utržil 100,4 milionu dolarů.

Film tak stanovil nový rekord série pro úvodní víkend a také překonal rekord v historicky největším debutu sportovního filmu v USA.

Podle serveru Variety film na domácím trhu vydělal 58,7 milionu dolarů, čímž překonal předpokládaný výdělek 36 až 40 milionů dolarů. Jde tak o podstatně lepší výkon než úvodní tržby prvního Creeda ve výši 29,6 milionu dolarů a také lepší než Creed II, který měl tržby ve výši 35,5 milionu dolarů.

Na mezinárodním poli film vydělal dalších 41,8 milionu dolarů, takže je na velice dobré cestě pokrýt rozpočet na výrobu ve výši 75 milionů dolarů.

Creed III režíroval Michael B. Jordan, který hraje hlavní roli Adonise Creeda. Vedle něj je u k vidění také Jonathan Majors a Tessa Thompson a jde o první film z Rockyho univerza, v němž nehraje Sylvester Stallone.

zdroj: Vertical Ent.

Zdroje: Box Office Mojo

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.