The Rock si zopakuje spolupráci s Emily Blunt v Ball and Chain pro Netflix

15. 5. 2020 - 11:15 | Novinky | Adam Homola

The Rock si zopakuje spolupráci s Emily Blunt v Ball and Chain pro Netflix zdroj: Disney

Dwayne Johnson opět spojí síly s Emily Blunt. Příští rok je uvidíme v disneyovce Expedice: Džungle a očividně si sedli natolik, že chystají další velkofilm.

Ten ponese název Ball and Chain a pro svoji streamovací službu si práva na něj ulovil Netflix. Dwayne Johnson i Emily Blunt navíc nebudou jen před kamerou. Oba se totiž budou podílet i na produkci filmu, zatímco scénář píše na Oscara nominovaná Emily V. Gordon (The Big Sick).

Ball and Chain je adaptací stejnojmenného devadesátkového komiksu o manželském páru se superschopnostmi. Jenže manželství jim krachuje a rozvod se blíží. Vtip je v tom, že superschopnosti jim fungují jen ve chvíli, kdy jsou spolu, kdy se nehádají a kdy táhnou za jeden provaz.

Sám Johnson popisuje film jako epickou superhrdinskou romantickou komedii.

Johnson a Blunt už spojili síly ve velké disneyovce Expedice: Džungle, kterou jsme měli vidět už za nedlouho. Jenže kvůli celosvětové pandemii koronaviru si na ni budeme moct zajít do kin až v červenci příštího roku. Samotnou Blunt pak uvidíme v hororu Tiché místo: Část II, které mělo mít premiéru už v březnu, ale kvůli koronaviru dorazí až v září (letošního roku).

Pro Johnsona to přitom není první spolupráce s Netflixem. Nedávno pro ně točil akční heist komedii Red Notice s Ryanem Reynoldsem a Gal Gadot, jenže uprostřed natáčení to musel štáb stopnout, opět kvůli koronaviru.

Netflix tak má v Ball and Chain další velký úlovek a jakkoliv je to film, do kterého dost možná zahučí hrozně moc peněz, jsou to právě takovéhle projekty, díky kterým si možná leckdo ten Netflix předplatí. Nebo si zrušení předplatného a přeběhnutí například k HBO dobře rozmyslí.

zdroj: Falcon

Dwayne Johnson a Emily Blunt v připravovaném dobrodružném filmu Expedice: Džungle

Zdroje: The Rock Instagram

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.