Taylor Swift a Beyoncé jdou se svými koncerty na stříbrná plátna

4. 10. 2023 - 10:42 | Novinky | Adam Homola

Taylor Swift a Beyoncé jdou se svými koncerty na stříbrná plátna zdroj: Foto: EMMA MCINTYRE/TAS23/GETTY IMAGES

V létě, kdy Taylor Swift a Beyoncé pořádají turné po stadionech, se chystají přenést své epické koncertní zážitky na stříbrné plátno.

Koncertní film Taylor Swift „The Eras Tour“ má být uveden 13. října, zatímco Beyoncé údajně plánuje uvedení svého vlastního filmu Renaissance World Tour na 1. prosince.

Beyoncé, známá aktuálně z turné Renaissance World Tour, vede údajně pokročilé rozhovory o uvedení svého koncertního filmu exkluzivně prostřednictvím AMC Theaters. Film prý bude obsahovat živá vystoupení, tolik diskutované vizuální album Renaissance a záběry ze zákulisí.

Očekává se, že film Swift „The Eras Tour“ bude mít značné kasovní zisky, přičemž zpěvačka by údajně měla do své kapsy shrábnout více než polovinu hrubých příjmů. Finanční dohoda Beyoncé je prý podle zasvěcených zdrojů v podobném duchu.

Ačkoli obě umělkyně již měly předchozí zkušenosti s koncertními filmy – „Reputation Stadium Tour“ od Swift z roku 2018 a „Homecoming“ od Beyoncé z roku 2019 si můžete pustit na Netflixu – nové filmy znamenají změnu distribuční strategie. Pokud se tyto dohody uskuteční, bude to představovat historický trend obcházení studií a přímé uvádění koncertních filmů do kin.

Co se týče obsahu, očekává se zejména to, zda bude součástí balíčku koncertních filmů i dosud nevydané vizuální album Beyoncé Renaissance.

Zpráva o filmu se objevila v době, kdy se blíží vrchol jejího rozsáhlého celosvětového turné; Beyoncé by ho měla ukončit 1. října v Kansas City. Swift mezitím nadále dominuje mezinárodním pódiím a má naplánované další koncerty.

Swift i Beyoncé jsou proslulé svým uměním a velkými show při živých vystoupeních a očekává se, že jejich nadcházející koncertní filmy budou vystihovat jejich hudební a divadelní mistrovství. S tím, jak se dozvídáme další podrobnosti o koncertním filmu Beyoncé Renaissance, se stále zvyšuje očekávání jeho plánovaného uvedení do kin 1. prosince. Do té doby se fanoušci mohou těšit na film Swift „The Eras Tour“, který se do kin dostane 13. října.

zdroj: Taylor Swift

Zdroje: Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.