Tarantule, medvěd i létání. Šílenci z amerického Jackass se vrací

22. 7. 2021 - 10:00 | Trailery | Adam Homola

Tarantule, medvěd i létání. Šílenci z amerického Jackass se vrací zdroj: Foto: Paramount Pictures

Chlapci, nebo teda teď už spíš pánové z Jackass jsou zpět a zase si budou ubližovat.

Chystá se totiž nový celovečerní film Jackass Forever, kde se opět sejde většina hlavních účastníků série. Veteráni v sebepoškozování k sobě přiberou několik nadšených nováčků a půjdou dělat vylomeniny, na které je buď radost koukat, nebo se na ně raději dívat nechcete.

Ostatně stačí kouknout na přiložený trailer a uvidíte celou plejádu šílených kaskadérských, nebezpečných, či regulérně hloupých kousků. Nechybí ani létání či nebezpečná zvířata.

Ze starých a dobře známých tváří se vrací Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave Englund a Wee Man. Tahle banda pak k sobě přibrala jména jako Japser, Rachel Wolfson, Season “Poopsie” McInerny, Zack Holmes, Eric Manaka a další.

Jackass Forver je první plnohodnotný film série od Jackass 3D z roku 2010. Jde také o první film, který partička kolem Jackass udělala od doby, kdy jim zemřel jeden z klíčových původních členů Ryan Dunn (2011). Absentuje i Bam Margera, který se s chlapci slušně řečeno nepohodl.

Zákulisní věci kolem Jackass by mohly nakonec vydat na možná zajímavější a peprnější dokument, než jen prosté sledování více či méně drsných pranků. Ale třeba na to někdy dojde, leckterým pánům tam táhne na padesátku a podobné klukoviny nemůžou dělat věčně.

Jackass Forever bude v kinech letos v říjnu.

zdroj: Paramount Pictures

Zdroje: Paramount Pictures

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.