Sylvester Stallone odhazuje rukavice, v novém dokumentu bude osobní

19. 10. 2023 - 15:15 | Trailery | Adam Homola

Sylvester Stallone odhazuje rukavice, v novém dokumentu bude osobní zdroj: Foto: Tristar

Netflix představil upoutávku na chystaný dokumentární film Sly, který se zabývá pět desetiletí trvajícím působením Sylvestera Stalloneho ve filmovém průmyslu.

Film, který natočil Thom Zimny, známý z filmu Springsteen na Broadwayi, podrobně zkoumá Stalloneho cestu od jeho ikonických rolí ve filmech Rocky a Rambo až po The Expendables a porovnává jeho vlastní příběh outsidera s nezapomenutelnými postavami, které ztvárnil.

Sám Stallone se vyjadřuje k tomu, jak permanentní odmítání během castingů v rané fázi jeho kariéry podnítilo jeho ambice: „Odmítnutí bylo mým povzbuzením,“ tvrdí. Dokument se zabývá také osobní daní, kterou si jeho kariéra vybrala, zejména na jeho rodinném životě. Stallone si všímá ničivých důsledků toho, že upřednostnil svou práci před rodinou, a přiznává: „Teď si uvědomuju, že na ničem jiném ku*va nezáleží.“

Sly jde ve šlépějích podobného snímku Netflixu o Arnoldu Schwarzeneggerovi, Stalloneho bývalém kasovním protivníkovi, který se na streamovací službě rovněž dočkal vlastního dokumentu.

Dokument, který měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu, bude na Netflixu uveden celosvětově 3. listopadu.

zdroj: Netflix

Zdroje: Netflix

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.