Supermana a Lois si zahrají Corenswet a Brosnahan

28. 6. 2023 - 6:26 | Novinky | Adam Homola

Supermana a Lois si zahrají Corenswet a Brosnahan zdroj: Foto: Getty Images

Studio DC oficiálně obsadilo Davida Corensweta a Rachel Brosnahan do rolí oblíbené dvojice Clarka Kenta a Lois Lane v připravovaném filmu Jamese Gunna Superman: Legacy.

Nejnovější ztvárnění uznávaného komiksového hrdiny bude z velké části příběhem z pracoviště, jak Gunn a jeho spolupracovník z DC Peter Safran prozradili již dříve. Superman: Legacy by se měl zabývat také kryptonským původem hlavního hrdiny, který dá do kontrastru s jeho pozemskou výchovou. A obecně má být ikonický hrdina jakýmsi majákem laskavosti ve světě a v době, kdy je laskavost vnímána jako jakýsi zastaralý koncept.

Corenswet, který se proslavil rolí v seriálu Ryana Murphyho Hollywood na Netflixu, ztvární začínajícího reportéra Kenta pracujícího pro fiktivní noviny Daily Planet. Brosnahan si po jeho boku zahraje jeho kolegyni.

Projekt bude režírovat Gunn, který napsal scénář. Safran, který má na kontě mimo jiné film Aquaman, jeho chystané pokračování a sérii The Conjuring, bude produkovat. Premiéra filmu je naplánována na červenec 2025.

Pro Corensweta, kterému pohledný vzhled a charisma pomohly udržet se v centru pozornosti ve filmu Hollywood, kde ztvárnil nadějného herce přivydělávajícího si jako sexuální pracovník ve zdrženlivých čtyřicátých letech, je to významný milník. Objevil se také v The Politician od Netflixu a v kritikou oceňovaném nezávislém hororu Pearl od společnosti A24. Na svém kontě má také scénář, režii a hlavní roli ve webovém komediálním skečovém seriálu Moe & Jerryweather.

Brosnahan se zase blýskla v seriálovém hitu společnosti Amazon Úžasná paní Maiselová, na sebe poprvé upozornila v seriálu Dům z karet. Nedávno se představila po boku Benedicta Cumberbatche ve filmu Kurýr a s Christophem Waltzem a Willemem Dafoem ve westernu Waltera Hilla Dead for a Dollar z roku 2022.

Zdroje: DC Comics

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.