Star Wars od režiséra Thora a Králíček Jojo prý ještě nejsou mrtvé

3. 10. 2023 - 15:44 | Novinky | Adam Homola

Star Wars od režiséra Thora a Králíček Jojo prý ještě nejsou mrtvé zdroj: 20th Century Fox

Navzdory kolujícím zvěstem, které naznačovaly zrušení filmu, se údajně i nadále pracuje na filmu Star Wars režiséra Taiky Waititiho.

Odborník z branže Jeff Sneider v nedávné epizodě pořadu The Hot Mic objasnil stav projektu a uvedl, že po konzultaci se svými zdroji se v současné době pracuje na návrhu scénáře a projekt je pořád při životě.

Taika Waititi již dříve poznamenal, že od července loňského roku nedošlo k výraznému pokroku v práci na filmu. Kathleen Kennedy, prezidentka společnosti Lucasfilm, na začátku tohoto roku potvrdila, že Waititi je výhradním scenáristou tohoto dílu Star Wars, a zdůraznila, že film skutečně někdy vznikne.

Projekt byl původně ohlášen už před pár lety a od té doby se o něm hodně spekulovalo. Přestože podrobnosti o filmu zůstávají skoupé, nejnovější vývoj naznačuje, že by se opravdu mohlo něco dít. Jestli je to dobře nebo špatně, vzhledem ke klesající kvalitě Waititiho filmů, se teprve uvidí. První ohlasy na jeho blížící se fotbalovou komedii Jeden gól nejsou zrovna nadšené, ale třeba půjde alespoň o komerční úspěch?

zdroj: Searchlight Pictures

Zdroje: Jeff Sneider

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.