Spekulace: Plánovaný restart Batmana natočí režisér Flashe

6. 6. 2023 - 13:17 | Novinky | Adam Homola

Spekulace: Plánovaný restart Batmana natočí režisér Flashe zdroj: Foto: Warner Bros

Neoficiálně se teď potvrdilo, že režisér Flashe Andy Muschietti je připraven znovu vstoupit do vesmíru DC jako režisér očekávaného filmu o Batmanovi The Brave and the Bold.

One Take News tvrdí, že má z několika zdrojů ověřeno, že Muschietti je vybraným nositelem pochodně pro čerstvou adaptaci Temného rytíře, na což narážel sám režisér a spoluvýkonný ředitel DC Studios James Gunn. Oficiální oznámení je ale zatím v nedohlednu.

Možnost, že by Muschietti natočil The Brave and the Bold v návaznosti na Flashe, byla předmětem mnoha debat. On sám nikdy nic nevyvrátil, ovšem také nepotvrdil. Spíš jen tak „nenápadně“ pomrkával a naznačoval, stejně jako James Gunn, který v minulosti ostatně řekl, že Muschietti pro DC ještě něco natočí. Už ale neupřesnil co.

The Brave and the Bold tvoří součást nového DCU s názvem Chapter One: Gods and Monsters. Tato ambiciózní série začíná restartem Supermana, Superman: Legacy, a očekává se, že bude pokračovat seriály The Authority, The Brave and the Bold, Supergirl: Žena zítřka a Bažináč, z nichž každý by se měl v dohledné době dostat do kin.

Podrobnosti o filmu The Brave and the Bold zůstávají zahaleny tajemstvím, ale očekává se, že se bude proplétat příběhem netopýří rodiny a zaměří se na život Bruce Waynea a jeho syna Damiana Waynea, nového Robina. Gunn film vykreslil jako jedinečné vyprávění o superhrdinské dvojici otec-syn. První kapitola: Bohové a monstra má být uvedena společně s filmem Superman: Legacy, který má mít premiéru v červenci 2025.

zdroj: Warner Bros.

Zdroje: One Take News

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.