She-Hulk představuje velkého zeleného obra v ženském podání

19. 5. 2022 - 10:30 | Novinky | Adam Homola

She-Hulk představuje velkého zeleného obra v ženském podání zdroj: Foto: Disney

Bruce Banner, respektive jeho Hulk, je jedna z nejoblíbenějších postav Marvelu. Teď se ale seznámíme s jeho sestřenicí...

A jakkoliv se kvůli právním složitostem asi jen tak nedočkáme jeho nového samostatného filmu, můžeme si zeleného obra užívat alespoň v Avengers, Thorovi a vůbec ve filmovém univerzu Marvelu jako takovém.

Jeho působí se teď rozšíří i o seriál She-Hulk: Attorney At Law a jak už název napovídá, Hulk tu bude hrát druhé housle. Hlavní hrdinkou bude totiž jeho sestřenice Jennifer Walters, ze které se taky stane Hulk, tedy přesněji řečeno She-Hulk.

Už první trailer ukazuje že nebude chybět ani její slavnější bratranec s tváří a hereckým projevem spolehlivého Marka Ruffala, nicméně hlavní roli tu má Tatiana Maslany.

zdroj: Disney

Ta si zahraje právničku Walters s relativně komplikovaným životem a do toho všeho se z ní ještě stane taky naštvaný zelený obr. Jenže Walters se s tím popasuje po svém a třeba se nebojí v zelené kůži ani randit, což s sebou nese jisté specifické výzvy.

Obecně půjde zase asi o trochu jiný tón a další experiment Marvelu, který, jakkoliv bývá ve filmech občas poměrně konzervativní, se toho v seriálech nebojí a zkouší odvážnější věci.

Vedle Walters a Ruffala hrají v She-Hulk také Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass, Renée Elise Goldsberry a další.

She-Hulk: Attorney At Law uvidíme exkluzivně na streamovací službě Disney+ už v srpnu.

K mání je ještě první oficiální plakát:

clover_teaser_printed_1sht_v2_lg zdroj: Foto: Disney

Zdroje: Marvel Studios

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.