Seznamte se s novým hrdinou Marvelu, kung-fu mistrem Shang-Chi

19. 4. 2021 - 16:00 | Trailery | Adam Homola

Seznamte se s novým hrdinou Marvelu, kung-fu mistrem Shang-Chi zdroj: Foto: Marvel

Koronavirus posunul plány všech velkých filmových studií, Marvel nevyjímaje. Velký odklad se týká i Shang-Chi, který dorazí v září a teď se představuje prvním teaserem.

Celým oficiálním názvem Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings bude první marvelovkou s asijským hrdinou v hlavní roli a vůbec půjde o takřka kompletně asijsky obsazený snímek.

Jak už se můžete přesvědčit z níže přiloženého teaseru, který není skoupý na stopáž, zbraně a magie trochu ustoupí. Primárně se tu budou lidi mlátit rukama a nohama, což z prvních záběrů nevypadá vůbec špatně a mohlo by to laťku soubojů v marvelovkách posunout zase na novou úroveň. O to zajímavější pak budou případná propojení s dalšími filmy, kdy bude titulní hrdina Shang-Chi mlátit lidi rukama a nohama, zatímco ostatní hrdinové kolem něj budou kouzlit a střílet.

Hlavní roli získal nepříliš známý Simu Liu, ale po jeho boku uvidíme taková jména jako Awkwafina, Michelle Yeaoh, Tony-Chiu-Wai Leung, Ronny Chieng, Fala Chen a další. A jako jeden ze záporáků se tu představí Florian Munteanu, který debutoval jako solidní záporák v Creed II.

Režii má na starosti Destin Daniel Cretton, který má za sebou primárně krátké filmy, seriál Tokyo Vice, nebo třeba snímky Just Mercy či The Glass Castle.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings uvidíme v kinech na začátku září, pokud se tedy zase něco nepokazí a nezaúřaduje nějaká další velká vlna koronaviru. Disney se zatím tváří že Shang-Chi uvidíme v září opravdu jen v kinech, tudíž se společnou premiérou na streamovací službě Disney+ se v současné chvíli nepočítá.

zdroj: Marvel Studios

Zdroje: Marvel Studios

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.