Scorsese kope tu nejvyšší ligu i v 80 letech. Nová ukázka na Zabijáky rozkvetlého měsíce je nářez

18. 9. 2023 - 13:27 | Trailery | Adam Homola

Scorsese kope tu nejvyšší ligu i v 80 letech. Nová ukázka na Zabijáky rozkvetlého měsíce je nářez zdroj: Foto: Apple TV+

Nejnovější trailer k monumentálnímu historickému dramatu Zabijáci rozkvetlého měsíce je tady a jde vidět, že Scorsese tady pořád kope tu nejvyšší ligu.

Trailer poskytuje další vhled do složitostí vztahu mezi postavami ztvárněnými Leonardem DiCapriem a Robertem De Nirem a hlouběji proniká do prvků násilí a romantiky. Film odkrývá rozvíjející se vztah mezi DiCapriovým Ernestem Burkhartem a Mollií Gladstoneovou, čímž přidává další vrstvu do složitého příběhu.

Drama, které vychází ze stejnojmenného literárního díla Davida Granna, si posvítí na skutečné vraždy Osageů v Oklahomě ve dvacátých letech minulého století. De Nirův William Hale, který je shodou okolností strýcem DiCapriovy postavy, je vykreslen jako klíčová síla, která se zmocnila kontroly nad ropnými zdroji v Osage County - a následně se stala předmětem vyšetřování FBI. Hlavní role ve filmu doplňují Jesse Plemons a Brendan Fraser.

Po uvedení na prestižních festivalech v Cannes a Benátkách a s plánovanou účastí na londýnském filmovém festivalu se film Zabijáci rozkvetlého měsíce objeví v kinech od 19. října.

Ve filmu hrají: Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, Brendan Fraser, John Lithgow, Tantoo Cardinal, Pat Healy, Louis Cancelmi, Tatanka Means, Scott Shepherd, Sturgill Simpson, Michael Abbott Jr., Gary Basaraba, Jason Isbell, Barry Corbin, Jay Paulson, Nathaniel Arcand, Joshua Close, Katherine Willis, Steve Witting, Steve Eastin, Samuel French, James Healy Jr., Eric Parkinson, Gabe Casdorph, Joey Oglesby, David Born, Brian Shoop, Skip Schwink, Steve Routman, Cara Jade Myers, Janae Collins, Jillian Dion, William Belleau a další.

zdroj: Apple TV+

Zdroje: Apple TV+

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.